Naslovna VESTI PSI STRAVA U ALEKSINCU, ODJEKIVALI KRICI: Dečak (13) iz sela kod Aleksinca vukao...

STRAVA U ALEKSINCU, ODJEKIVALI KRICI: Dečak (13) iz sela kod Aleksinca vukao psa kolima po asfaltu!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Ima samo 13 godina. Dečak je. Živi u selu Prćilovica kod Aleksinca. Umesto da uživa u čarima detinjstva i igrarija, ovaj dečak danas puni naslovne strane novina i portala i to iz samo jednog razloga – NASILJE NAD ŽIVOTINJOM!

Užas u Grockoj: Vezao psa za automobil, pa ga vukao po putu! (FOTO)

Naime, on je svog psa vezao za očev auto, a zatim ga vozio ulicama sela Žitkovca naočigled užasnutih prolaznika. Emilija Jevtić, koja je bila očevidac stravičnog mučenja životinje, prijavila je događaj policiji, ali s obzirom na to da maloletnik ima manje od četrnaest godina, izbegao je bilo kakvu odgovornost za ono što je uradio.

Dečak petface

– To se desilo 28. oktobra oko 17 sati u vreme kada sam se vraćala iz posete drugarici. U ulici Dragoljuba Avramovića primetila sam beli “opel”, a pažnju mi je privuklo to što je sa mesta vozača izašao dečak. Otvorio je prtljažnik auta i izvadio psa, vezao mu je konopac oko vrata a drugi kraj je privezao za auto. Pitala sam ga zašto to radi, a on mi je odgovorio da je to njegov pas i da se ne mešam. Zapretila sam mu da ću ga slikati na šta je on kazao da ga za to nije nimalo briga. Seo je u auto i krenuo ka Goričkoj ulici, vukući po asfaltu jadnu životinju koja je cvilela, opisuje Emilija neljudsko mučenje psa.

PODGORICA: Pas, kog je vlasnik vezao za drvo, uginuo!

Devojka je slike poslala svojoj majci Mileni Pantović koja je vlasnik Prihvatilišta za napuštene životinje, a zatim zlostavljanje prijavila policiji.

Dečak petface

– Apelujem na nadležne da psa oduzmu dečaku, jer se ne može govoriti o vlasničkoj životinji s obzirom na to da nije čipovana. Ne znam šta se sa jadnom životinjom dalje desilo, jer sam u policiji čula da je živa ali sam od nekih dečaka koji poznaju mališana koji je mučio, saznala da je preminula od povreda, rekla je Milena.

Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo Centar za socijalni rad.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Blic.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTradicionalna žurka sa DEDA MRAZOM u Delta City-ju
Sledeći tekstHRABRI VOLONTERI U SRBIJI! Spasavaju životinje u nevolji kada drugi ne žele ili ne mogu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime