Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PROVOD KOJI SE NE PROPUŠTA: Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca

PROVOD KOJI SE NE PROPUŠTA: Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca

14
Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca petface

Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca: Sigurnim korakom, zakoračili smo u pretposlednji mesec ove godine. Polako, u naša srca, na mala vrata, ulazi praznična euforija kojoj se teško mogu odupreti i najveći namćori.

Pročitajte još: NAJVEĆA ŽURKA OVOG NOVEMBRA: Deda Mraz deli paketiće kućnim ljubimcima u Delta City-ju

U glavama se polako roje misli o putovanjima, kićenju jelke, poklonima, željama za narednu godinu. U podsetnike beležimo koga bi sve to trebalo obradovati nekim znakom pažnje. Mudar je potez beležiti sve, jer vrlo lako možemo skliznuti u gužvu u jurnjavu, i nekoga slučajno izostaviti. Kada je o poklonima reč, mi vas prosto moramo podsetiti da ne zaboravite vaše životinjske prijatelje. Znamo da su vam oni uvek na pameti, ali dešava se da nam često promakne baš ono što je najočiglednije.
Upravo zbog njih mi smo rešili da napravimo pravi prednovogodišnji spektakl. Naime, odlučili smo da uveselimo naše životinjske prijatelje i priredimo im Novu Godinu za pamćenje. Za druženje sa njima, odvojili smo poslednju nedelju ovog meseca, tačnije 29. novembar. Mesto okupljanja je tradicionalno Delta City, kao jedini pet friedly šoping centar kod nas. Provod sa nama, uključuje naravno baš sve ljubimce, jer jedino tako druženje može biti potpuno.

Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca petface
Ovako smo se družili prošle godine u Delta City-ju.

Ono što pripremamo u istinu je posebno i nesvakidašnje, a da smo ozbiljni u onome što tvrdimo, potvrdiće i Deda Mraz, kao specijalni domaćin programa. On čeka i vašeg ljubimca i kao uvek, potrudiće se da svaki mališan druženje napusti sa osmehom i sa – paketićem naravno. Pokloni se već uveliko pakuju da obraduju baš svakog gosta, a šta će biti sadržaj  nećemo otkrivati. Isto tako nećemo otkrivati ni to šta smo još pripremili za ostatak druženja. Reći ćemo vam samo da će ceo program biti šaren, lepršav i poseban – baš onakav kakvi su i vaši ljubimci. Ono što smemo da otkrijemo da će događaj uveličati i grumer, kako bi vaši mališani pred Deda Mraza izašli u najboljem izdanju. Razlog zbog koga vam otkrivamo ovaj detalj je da ne biste bili u panici, ukoliko ne stignete da svog ljubimca nalickate na vreme.

Da zaključimo: Deda Mraz, u najveselijoj atmosferi, dočekuje baš sve ljubimce na jednom mestu, kako bi ih obradovao poklonima, a sve je potpuno besplatno.

Dakle, mnogo je razloga da baš 29. novembar ubeležite u svoj podsetnik i podvučete napisano crvenom olovkom. U pitanju je događaj koji vi i vaš ljubimac ne smete propustiti.

Zato, potvrdite nam vaš dolazak na vreme i ne zaboravite Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca.

Prijave nam šaljite na:  

Druženje ljubimaca sa Deda Mrazom 

Prethodni tekstSUBOTICA: Violeta kupila poseban plac kako bi pomogla napuštenim psima!
Sledeći tekstPingvin, Jing Jing, svake godine pređe hiljade km da bi video čoveka koji mu je spasio život!

14 KOMENTARA

  • Draga Isidora,
   prijavili ste se vec nekoliko puta, tako da ste upisani 🙂 Družimo se u Delta City-ju 29. novembra od 12 sati. Pozdrav.

  • Draga Ivana,
   hvala Vam na prijavi. Družimo se u Delta City-ju 29. novembra od 12 sati. Pozdrav.
   P.S. Treba nam i vaše prezime. 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime