Naslovna VESTI Deda Mraz je obradovao ljubimce prošlog vikenda u Beogradu!

Deda Mraz je obradovao ljubimce prošlog vikenda u Beogradu!

0
deda mraz petface

Mnogo ljubimaca, okićena jelka i paketići sa poslasticama, željno iščekujući da se pojavi najomiljeniji deka na svetu, Deda Mraz. Ovako je počela sedma po redu najluđa novogodišnja žurka za sve kućne ljubimce prestonice!

U nedelju 25. novembra održano je još jedno druženje sa Deda Mrazom, u šoping centru Delta siti na Novom Beogradu.

Kada je najpoznatiji dekica na svetu i ušao na vrata, novogodišnja zabava za kućne ljubimce mogla je da počne. Preko 100 kuca i maca, i čak dve kornjače, slikalo se sa Deda Mrazom, koji je svakom od njih podelio i ukusne Purina paketiće.

deda mraz petface

Dok su strpljivo čekali svoj red za slikanje, vlasnici i ljubimci mogli su da se poigraju i upoznaju međusobno. Srećna i praznična atmosfera obuzela je sve na najvećoj novogodišnjoj žurci za kućne ljubimce.

Ali to nije sve, pored dobre zabave i lepih poklona, posetioci su mogli da učine i dobro delo. Na svom štandu u toku događaja Udruženje za zaštitu i prava životinja „Klempa“ skupljalo je paketiće za napuštene pse o kojima oni brinu. Skupljeno je preko 85 kilograma hrane, keksića, poslastice, igračke, povoci, ogrlice, odelca, peškiri, kozmetika,.. sve ono što će napuštenim kucama bar na trenutak ulepšati predstojeće praznike!

PROČITAJTE I:

Pogledajte kako ćemo u jednom danu spojiti ljubimce, Deda Mraza i decu sa posebnim potrebama!

Takođe, tu su bili i drugari iz Udruženja samohranih roditelja dece sa invaliditetom „Plava školjka“ koji su tokom trajanja manifestacije kreirali svoje novogodišnje čestitke, a onda darivali sve posetioce novogodišnje žurke!

deda mraz petface

Radosti ljubimaca nema kraja, jer se naš Deda Mraz već u nedelju 9. decembra druži sa svim ljubimcima Kragujevca! Vidimo se!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVREME JE DA SAZNATE ISTINU: Ako birate male pse – vi ste inteligentni, a ako birate retrivere?
Sledeći tekstPLAVO KUČE je ušetalo u veterinarsku kliniku, svi su se zabrinuli, a kasnije i oduševili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime