Naslovna VESTI Pogledajte kako ćemo u jednom danu spojiti ljubimce, Deda Mraza i decu...

Pogledajte kako ćemo u jednom danu spojiti ljubimce, Deda Mraza i decu sa posebnim potrebama!

0
decu sa posebnim potrebama petface

Deda Mraz je najpoznatiji dekica na svetu, ne sumnjivo. Raduju mu se i najlmlađi, ali i stariji. Unese radost, veselje i prepoznatljiv osmeh – ho ho ho! Ne možemo da ga zamislimo bez ogromnog džaka punog paketića, koji on nesebično deli svim mališanima.

Naš Deda Mraz je poseban po mnogo čemu, a najviše po smehu i ljubavi prema kućnim ljubimcima. I zato je i ove godine odlučio da poseti beogradski šopnig mol Delta City i obraduje sve kućne ljubimce prestonice. Kuce, mace, činčile, kunići, ptičice – svi oni će u nedelju, 25. novembra, od 13h moći da se slikaju sa Deda Mrazom i dobiju svoj paketić!

decu sa posebnim potrebama petface

Ono po čemu je ova novogodišnja žurka neobična, oosim po onima kojima su namenjeni novogodinji paketići, je činjenica i da ćemo svi mi moći da usrećimo i one kuce i mace koje nemaju dom! U nedelju, na istom mestu, sakupljamo paketiće za NAPUŠTENE ŽIVOTINJE o kojima brine udruženje “Klempa”. Kako? Jednostavno!

PROČITAJTE I:

BUDITE NJIHOV DEDA MRAZ: Sakupljamo paketiće za napuštene životinje!

Samo spakujte bilo šta što će im pomoći i donesite na našu žurku! Skupljamo hranu, opremu, igračke, sredstva za negu,.. ono što možda imate u kući, a vašem ljubimcu nije potrebno!

decu sa posebnim potrebama petface

Ovo nije sve! Sa nama će tog dana biti i drugari iz udruženja “Plava Školjka”. Udruženje samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom tog dana će praviti kuce i mace, deliti čestitke, pisati Deda Mrazu i naravno uživati u žurci, kao i ostali posetioci!

decu sa posebnim potrebama petface

Dakle, uspeli smo da na jednom mestu okupimo – kućne ljubimce, napuštene kuce i mace, decu sa posebnim potrebama, najmlađe građane i naravno DEDA MRAZA bez koga ništa ne bi bilo ni moguće!

PRIJAVITE SE NA LINKU:

DEDA MRAZ ZA KUĆNE LJUBIMCE BEOGRADA!

Zato, ukoliko imate ljubimce – PRIJAVITE IH ZA PAKETIĆ I SLIKU – ukoliko nemate – dođite da se družimo, slikamo i ne zaboravite na simboličan paketić za napuštene! Vidimo se!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGEST policijaca sa Čukarice je PRIMER svima kako treba da se ponašamo prema napuštenim macama!
Sledeći tekstKoje to CVEĆE NIJE OPASNO za mačke i pse?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime