Naslovna VESTI PSI Žena ponovo sreće svog najboljeg prijatelja iz detinjstva

Žena ponovo sreće svog najboljeg prijatelja iz detinjstva

0

Sigurno su mnogi od vas ostali bez mnogih prijatelja iz detinjstva. Međutim, Nikol Renaj je imala tu sreću da jednog prijatelja ponovo pronađe. Dok je odrastala, Nikol se osećala veoma usamljeno. To se promenilo kada je napunila 10 godina i dobila od bake preslatko štene koje je nazvala Kloe.

detinjstva petfaceNakon sledeće četiri godine i Nikolinog i Kloinog detinjstva, njihova veza je postepeno bivala sve jača. Za svaku trunku ljubavi koju je Nikol pružala, psić je vraćao desetostruko.

– Bila je tako sladak pas. Lizala mi je lice neprekidno, sve dok joj ne bih rekla da prestane, rekla je Nikol.

Pročitajte još: 133 ljudske godine: Uginula Megi – najstariji pas na svetu!

Međutim, njihovo zajedničko divno vreme je skraćeno. Kada je Nikol imala 14 godina, njen otac je počeo da radi od kuće, ali to je za sobom povuklo druge probleme. Morao je da ima potpuni mir i tišinu, a to je značilo da Kloe mora da nađe novi dom.

– Rečeno mu je da ne smemo da imamo ljubimce, a i Kloe je bila veoma lajava. Nisam imala izbora, a s obzirom na to da sam bila dete i da nisam imala pravo odlučivanja, moje srce je bilo slomljeno kada su odneli Kloe od mene“, izjavila je Nikol.

detinjstva petfaceOpraštanje nije bilo lako, a Kloe je završila u lokalnom prihvatilištu čekajući svoj novi dom. Nikol nikada nije prebolela njen odlazak, a iako je odrasla, udala se i dobila dete, jedna stvar je nedostajala.

Znajući koliko se divno osećala kada je imala ljubimca, Nikol je želela isti taj osećaj da posveti svojoj ćerki. Prvo je htela da udomi štene, ali je na Facebook-u videla da se udomljava jedan stari pas koji se zvao Kloe kao i njen nekadašnji ljubimac.

Pročitajte još: Sve što treba da znate o ishrani starih pasa!

Nakon što su se Nikol i Kloe srele, obuzelo ju je neverovatno osećanje. Kloe je potrčala ka njoj i krenula da joj liže lice. Kako je vreme prolazilo, sve je više delovalo kao da je to njen pas iz detinjstva.

Nikolina mama se setila da su njihovu Kloe čipovali kada su je dobili, pa su odmah otišli kod veterinara kako bi proverili da li je to njihova Kloe i zaista je bilo tako, njih dve su našle ponovo put jedna do druge.

detinjstva petfaceNakon što je otišla u prihvatilište, Kloe je bila kod jednog starog para sve do njihove smrti, kada je otišla u ruke druge porodice koja nije mogla da se stara o njoj, ali je na taj način Kloe dobila priliku da ode svojoj PRAVOJ KUĆI!

Sada njih dve treba da nadoknade sve vreme koje su izgubile, ali i da naprave nove uspomene i ovog puta, ništa ih neće razdvojiti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst20. FEBRUARA OVAJ TRŽNI CENTAR otvara vrata za SVE mačke Beograda!
Sledeći tekstKujica Pankejk je odbila da napusti slona, koji je umirao, do poslednjeg trenutka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime