Naslovna VESTI PSI Kujica Pankejk je odbila da napusti slona, koji je umirao, do poslednjeg...

Kujica Pankejk je odbila da napusti slona, koji je umirao, do poslednjeg trenutka!

0
umirao petface

Slon, koji je umirao u prihvatilištu za ove životinje, dobio je najdirljiviji oproštaj od svog druga, prijatelja i čuvara, ppsa po imenu Pankejk!

Priča nas vraća nekoliko godina unazad, kada je ovaj slon spašen, nakon što je dvadeset godina prevozio turiste. Kada je tek došao u Prihvatilište, bio je potpuno pogubljen, ali je vrlo brzo shvatio da je slobodan i da se može ponašati drugačije. Katrin Konor je zadužena za ove prelepe životinje!

POSLEDNJE ZBOGOM: Uginula slonica Marta – „prva dama“ Zoo vrta na Paliću!

Brinemo o životinjama koji su bili prisiljeni da rade ono što nikako ne bi trebali. Neki od njih su radili u cirkusu, neki su bili u zoo vrtovima, a neki u vlasništvu osoba koje su ih terale da prenose razni teret i ljude. Kada je stigao, nažalost, znali smo da mu nije ostalo puno godina života, rekla je Katrin!

umirao petface

Slon je svoje zadnje dane proveo među ljudima i životinjama, koji su ga zaista puno voleli. U tu grupu spada i kujica Pankejk.

Katrin ju jednog dana pronašla na plaži, među čoporom pasa, koji su je napadali. Spasila ju je od napada i odlučila da je zadrži kako bi postala stalni član Prihvatilišta!

ZA PRIMER: Leonardo DiCaprio donira milion dolara za zaštitu slonova od krivolovaca!

Pankejk se odlično slaže sa slonovima. Kada je shvatila da njen najdraži slon umire, nije joj bilo svejedno. Bila je potištena i nije se micala sa mesta na kojem je on ležao i umirao. Njegovo opraštanje je trajalo celu nedelju, a Penkejk je bila je uz njega do poslednjeg daha, rekla je Katrin!

Slede vrlo emotivne fotografije,..

umirao petfaceumirao petface5 umirao petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽena ponovo sreće svog najboljeg prijatelja iz detinjstva
Sledeći tekstKuršumlijskog Hačika pokušali da otmu: Stavili ga u kavez i maltretirali!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime