Naslovna VESTI MAČKE OVO DIRA U SRCE: Mačka nestala pre 20 godina poslednje dane provodi...

OVO DIRA U SRCE: Mačka nestala pre 20 godina poslednje dane provodi sa svojom prvom vlasnicom?

0
poslednji dani

Mačka Fibi nekada je živela u malom engleskom mestu Nantvič sa Kristin Bol. 2001. godine, Kristin je prijavila njen nestanak. Oblepila je grad plakatima na kojima traži tada dvogodišnju ljubimicu. Međutim, nikada se niko nije javio da je video Fibi.

poslednji dani

Dve decenije kasnije, pre nekoliko dana, Kristin je dobila poziv iz RSPCA iz mesta koje je udaljeno 11 kilometara od njenog doma. Fibi je pronađena i preko mikročipa identifikovana. Nalazila se u Animal Center Stapelei Grange prihvatilištu za životinje. Iz Centra su rekli da su tokom mnogo godina rada imali priliku da ponovo sastave vlasnike i ljubimce koji su izgubljeni ali nikada posle perioda od 20 godina. Svi su se složili da ova mačkice ne bi mogla da doživi 22 godine sama na ulici. Verovatno je život proživela u nekom drugom domu ali nije bilo jasno kako se ponovo našla na ulici.

Pročitajte i ovu neverovatnu priču: UHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!

poslednji dani

Kristin je odmah odjurila da preuzme svoju ljubimicu ali njihov zajednički život nije dugo trajao. Fibi je na rutinskom pregledu ustanovljen maligni tumor na mozgu. Prognoze nisu bile dobre. Nažalost, njihov ponovni zajednički život je bio kratatkotrajan. Kristin je bila oduševljena ali i beskrajno tužna. Iako je odavno izgubila nadu da će ikada više videti svoju ljubimicu, bila je zahvalna što će biti uz nju u poslednjim danima njenog života.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO UZNEMIRUJUĆE: Udaren pas patio u bolovima, da li će preživeti?

Priča o Fibi je zatvorila krug. Koliko god bio težak rastanak sa ljubimcem dobro je kada smo sa njima do poslednjeg trenutka. To je bolno vreme, ali nastaje iz ljubavi. Fibi je poslednje dane provela u ljubavi i pažnji.

Izvor:  dailypaws.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO UZNEMIRUJUĆE: Udaren pas patio u bolovima, da li će preživeti?
Sledeći tekstDRAMATIČNO SPASAVANJE KAO U FILMU: Dva psa i vlasnici visili sa mosta. (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime