Naslovna VESTI PSI STRAVIČNO UZNEMIRUJUĆE: Udaren pas patio u bolovima, da li će preživeti?

STRAVIČNO UZNEMIRUJUĆE: Udaren pas patio u bolovima, da li će preživeti?

0
Udaren pas

Kada je Tanja došla na mesto gde se nalazio ovaj pas bila je preneražena stanjem u kome se nalazio. Bilo je očigledno da je trpeo velike bolove i bio je iznemogao i prestravljen.

Udaren pas

Tanja je otišla na mesto koje joj je dojavio čovek koji je video psa koji je delovao povređeno. Kada je uspela da mu se dovoljno približi jer je bio preplašen i veoma nepoverljiv, videla je užasnu povredu oka. Oko je praktično bilo izbijeno od nekog snažnog udarca.

Pročitajte i ovo: KJARA JE BORAC: Borba za njen život traje mesecima!

Odmah je pozvala veterinara koji je ubrzo došao da pregleda psa. Već prvi pregled na terenu je ukazivao da postoji velika opasnost da će pas izgubiti oko. Ali, ozbiljan problem je predstavljalo ukupno stanje jadnička koje nije bilo nikako optimistično.

Udaren pas

Tanja koja se bavi zbrinjavanjem uličnih i napuštenih pasa u Beranima i okolini bila je više nego oduševljena ponudom čoveka koji je pronašao psa  da preuzme brigu o njemu. Pas je prebačen u njegov dom do trenutka kada će se obaviti detaljan pregled nesrećnog psa.

Pročitajte: ŠTA SE DEŠAVA?- Priče, komentari… ali šta se dešava sa ovim psom!

Pregled je nažalost ukazivao na to da se mora obaviti odstranjivanje oka. Već sutradan, pas je prebačen u veterinarsku kliniku i obavljena je operacija. Pas je ostao bez oka. Veterinari procenjuju da će biti potrebno duže vreme kako bi se potpuno oporavio od preostalih povreda. Naravno, očekuje ga i period privikavanja na život bez oka.

Udaren pas

Tanja se nada da će pas koji je u međuvremenu dobio ime Šapica uskoro dobiti i nov dom. Naravno, svako spasavanje života ima svoju cenu. Troškovi operacije i lečenja iznose 105 evra i Tanja moli za pomoć od svih koji mogu da učestvuju svojim donacijama u pokrivanju ovih troškova. Sve uplate se mogu poslati na: Pay pal seka7m@gmail.com  Navesti POMOC ZA ŠAPICU.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJPOTRESNIJI TRENUTAK – Toliko je preplašen da se plaši da uđe u novi dom!
Sledeći tekstOVO DIRA U SRCE: Mačka nestala pre 20 godina poslednje dane provodi sa svojom prvom vlasnicom?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime