Naslovna VESTI PSI DIRLJIV snimak šetnje dvojice staraca osvojio INTERNET

DIRLJIV snimak šetnje dvojice staraca osvojio INTERNET

0
dirljiv snimak

Provesti život sa svojim ljubimcem je želja svakog iskrenog ljubitelja životinja. Veza koja se stvori tokom godina je neraskidiva i svaki zajednički trenutak ostaje dragocen. Kada i vlasnik i ljubimac dočekaju starost u ljubavi koji pokazuje ovaj dirljiv snimak zajedničke šetnje nije ni čudo što to osvoji ceo internet.

dirljiv snimak

Manuel koji je postavio ovaj snimak bio je zadivljen i potrešen svakodnevnom šetnje dva starca. Čovek od osamdeset godina i njegov pas koji ima 15 godina idu polako, bez žurbe u šetnji koja kao da predstavlja borbu protiv zajedničke starosti. Njegova reakcija je bila razumljiva: „Siguran sam da će se njih dvoje, kada umru, ponovo sresti.“

Pročitajte i ovo: Spasavanje starog psa na samrti – najlepša priča dana!

I mi verujemo u to. Psi ostaju doživotno verni onima koji brinu o njima i kojima im uzvraćaju ljubav koju oni bezrezervno pružaju. U istoj meri vraćaju nam svaku pažnju i dobrotu koju im dajemo tokom života. Zato smo dužni da ih pazimo do poslednjeg daha. Da budemo sa njima i u najtežim trenucima jer i oni su uz nas bez obzira na sve.

Ovaj video nas je potresao i to s razlogom. Previše je priča o napuštanju, odbacivanju, o izdaji prijatelja. Ovo treba da nas inspiriše da budemo dobri, bolji, bar koliko su i naši četvoronožni prijatelji dobri.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAPUŠTENO SLONČE postalo najbolji PRIJATELJ ženi koja ga je spasila.
Sledeći tekstPRIČA O BAKUTI – priča o STRADANJU NA ULICI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime