Naslovna VESTI MAČKE DIVNE VESTI: Mače, zarobljeno u ventilaciji, SPAŠENO!

DIVNE VESTI: Mače, zarobljeno u ventilaciji, SPAŠENO!

0
mace u ventilaciji petface

Još jedna mačja drama okončana je „hepi endom“. Juče smo vam pisali o maci koja je ostala zarobljena u ventliaciji, a danas vam javljamo da je ta ista maca SPAŠENA. Naime, na stranici Le PETit Hotel pronašli smo saopštenje u kojem se kaže da je maca ŽIVA I ZDRAVA!
Mače koje je skoro 3 dana zapomagalo u dimnjaku zgrade u ulici Despota Stefana, konačno je spašeno! Maca je upala (tačnije ubačena je!) sa krova, skotrljala se devet spratova niže i zaglavila negde oko prvog sprata. Na teren su izlazili odžačari i druge službe bezuspešno. Nažalost, neko vreme je izgubljeno dok su stanari i alpinista Marko pokušavali da nagovore mače da uđe u improvizovanu žičaru (lepa ideja ali neizvodljivo). Jedina nada je bila da se tačno locira gde je i da se razvali deo zida. Na kraju su pozvani zidari i mače je spaseno, napisali su iz „Le PETit“-a.
mace u ventilaciji petface
Mače je dobilo ime odžačarka Negra, okupana je u tri vode i sada je na sigurnom kod divnih ljudi iz „Le PETit“-a.
– Pod velikim je stresom, ali ima apetit, izuzetno je umiljata i sigurno je bila vlasničko mače. Nema buvice ili parazite, negovana je i uhranjena. Složili smo se sa predlogom Milice Tanjević – neka maloj Negri prezime bude Srećković, napisali su.
Maca je preeeslatka i traži dom! Ukoliko je želite ili poznajete nekoga ko bi je želeo, javite se nama u inbox ili direktno na zvaničnu stranicu „Le PETit Hotel“.

Foto: Facebook Le PETit Hotel

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEMOTIVNO: Buzu je pas koji je ceo svoj život proveo na ulici, u jednoj kutiji! (VIDEO)
Sledeći tekstPostavljanje novih kućica za hranjenje napuštenih mačaka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime