Naslovna VESTI MAČKE PRIČA OVE MACE, je priča koja svedoči o tome ZAŠTO JE BITNO...

PRIČA OVE MACE, je priča koja svedoči o tome ZAŠTO JE BITNO DA NE OKREĆETE GLAVU od unesrećene životinje!

0
prica ove mace petface

-Ovo je strašno! Danas su naše sugrađanke, jedne od retkih koje i dalje brinu i o bićima oko sebe, a ne samo o sebi, donele ovu bebicu kod veterinara. Ispalo je crevo, napali su je crvi i u lošem stanju, napisali su juče na svom Fejsbuk nalogu Udruženja Beta iz Knjaževca.

Crevo je vraćeno, očišćena je od crva i zaista se nadamo da će se to srediti, međutim beba odbija hranu, a temperatura pada.

PROČITAJTE I:

OVO JE PRIČA O TOMI BEZ DOMA: “Ako ne možete da ga udomite, napišite mu pesmu!”

-Hranu dajemo pomalo na silu, pokrivena je antibiotikom, i pratimo stanje za sada. Kod nas je, jer devojke koje su je našle nemaju mogućnosti da brinu o njoj, ali hvala im što nisu okrenule glavu. Mi još jednom molimo za pomoć, napisali smo na Fejsbuku iz Udruženja Beta iz Knjaževca.

Nadamo se da će biti sve u redu sa ovom macom. Drago nam je što neko ipak nije okrenuo glavu od nje. Ovo je najvažnije, jer nečiji život će biti spašen, dovedena je na vreme i svi verujemo da će sada biti dobro. Zato je važno neokretati glavu od unesrećene životinje.

Naš žiro račun je: 160-382607-56, Intesa Paypal: Knjazevac@beta.org.rs

-U užasnim smo dugovima i znači nam do neba i najmanja donacija. Podelite makar, jer i to znači. I držite nam palčeve i sapice, mole ljudi iz Bete Knjaževac.

Hvala, hvala im do neba!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.