Naslovna VESTI PSI EMOTIVNO: Buzu je pas koji je ceo svoj život proveo na ulici,...

EMOTIVNO: Buzu je pas koji je ceo svoj život proveo na ulici, u jednoj kutiji! (VIDEO)

1
transformacija jednog psa petface

– Ovo je transformacija jednog psa, jednog beskućnika. Bolesnog, tužnog i usamljenog. Živeo je na ulicama, u kartonskoj kutiji, a onda se pretvara u veselog psa okruženog prijateljima, napisali su iz organizacije „Howl Of A Dog“ koja je postavila ovaj video snimak na svoj You Tube kanal!

Ovaj mali pas je živeo u kartonskoj kutiji, na ulicama i bio je u jako lošem stanju kada su ga spasili. Usledila je transformacija jednog psa.

– Ne znamo da li je ikada imao vlasnika, jer nije čipovan, ali uzimajući u obzir njegovo stanje kože, izgleda da je ulica njegov dom već duže vreme! Pun buva, zaradio je alergijski dermatitis, koji je doveo do gubitka dlake na pojedinim delovima tela (naročito na njegovom vratu i nazad), napisali su iz organizacije.

Dermatitis je postao hroničan, Buzu se zarazio i Malezijom, koja je izazvala i otitis.

– Osim problema sa kožom, koji će nadamo se uskoro biti rešen, Buzu je zdrav pas. Ima 5-6 godina, još uvek je malo stidljiv sa ljudima koje ne poznaje, vrlo pokoran i miran. Nije zainteresovan za istraživanje novih teritorija i oseća sigurnije u oblastima koje poznaje. Voli da „poradi“ nešto u bašti, a zatim da se opusti na suncu. Divno se slaže sa ostalim psima, a najbolji drug mu je MAČKA. Najviše ceni one stvari koje nije imao na ulici: ljubav, hranu i sigurnost, napisali su i dodali: – on je najumiljatiji pas koga smo ikada upoznali i teško možemo da razumemo kako je neko mogao da ga napusti i zašto je bio na ulicama toliko godina.

Pogleeeeeedajte!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJNOVIJE: Pretučena tri radnika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica!
Sledeći tekstDIVNE VESTI: Mače, zarobljeno u ventilaciji, SPAŠENO!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime