Naslovna VESTI PSI Nemačka doga nosi ćebence gde god da krene

Nemačka doga nosi ćebence gde god da krene

0

Kada je nemačka doga Flojd imao oko godinu dana,otkrio je sve čari ćebadi po prvi put. Njegova porodica je držala jedno ćebe na kauču i stalno je pokušavao da ga ukrade, dok mu jednom to zaista i nije pošlo za rukom, tj. šapom, a od tada Flojd je potpuno opsednut ćebadima.

doga petfaceFlojd ima oko dve godine i nosi ćebe sa sobom svuda gde pođe. Iako je nemačka doga, i samim tim ogroman pas, Flojd iz nekog razloga voli da je siguran tako što će imati mekano ćebe uz sebe.

Njegova veličina takođe znači i da ponekad slučajno kida svoju ćebad slučajno ih vukući okolo i saplićući se o njih, ali njegova porodica se uvek trudi da imaju dodatnu ćebad pri ruci.

PROČITAJTE I:

JUNAK IZ OSIJEKA: Pas Scooby dobrovoljno daje krv i spasio je već 10 života!

– Imao ih je popriličan broj. Uglavnom se pocepaju nakon nekoliko meseci i sada imam više dodatnih, za svaki slučaj. Ima jedan u kolima i jedan u kući mog dečka kada idemo kod njega, kaž Flojdova vlasnica Emili.

Ma gde da pođe, Flojd ima ćebe uz sebe, bilo da dremka kod nekoga u domu ili da je u prirodi.

doga petface– Nosi ih po kući i svako veče nosi bar jedno na sprat kada idemo da spavamo, a spušta ga zatim sa sobom dole ujutru. Nekada pokušava da nosi ćebad i napolje, ali sam ga naučila da ga ostavi na pragu dok se ne vratimo unutra, ponosno kaže Emili.

Ova nemačka doga je zaista opsednuta ćebadima, a njegova porodica ne zna zašto je to tako, ali ga obožava zbog toga. Kao i njegova ćebad i Flojd je mekan, mazan i ima toliko ljubavi da pruži svojoj porodici koja je srećna što može da mu priušti svu ćebad koja mu je potrebna.

PROČITAJTE I:

Problemi kod razvoja pasa velikih rasa

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNovo istraživanje: Psi svoje vlasnike vide kao roditelje!
Sledeći tekstSREĆAN ROĐENDAN: Slonica Trompita proslavila 57. rođendan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime