Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Dona je nemačka doga, koja trenutno živi na lancu i moli...

ZAJEČAR: Dona je nemačka doga, koja trenutno živi na lancu i moli vas da je SPASITE!

0
Dona petface

Njeno ime je Dona i ona pripada rasi nemačke doge. Ukoliko ne znate, ovi psi su možda i najverniji ljubimci. Uprkos svojim dimenzijama, oni rado žive u stanu, pod uslovom da im se ipak omogući dovoljno prostora gde mogu da održavaju svoje mišiće u formi. Prijateljski su raspoloženi, traže da budu maženi, mnogo vole život u porodici i decu.

Dona petface

Upravo takva je i Dona, šest godina stara doga, koja je po rečima volontera zaječarke “Bete” bukvalno “uvaljena ljudima kod kojih je sada, jer prethodni vlasnici više nisu želeli da vode računa o njoj”.

ZAJEČAR: „Ovaj pas živi u podrumu, molimo vas pomozite mu“!

– Za one koji ne znaju, doge imaju kraći životini vek od мanjih pasa i žive oko 7, 8 godina. Zato bismo i voleli da ostatak vremena živi divno. Novi ljudi za nju nemaju uslova i zamolili su nas da pomognemo oko udomljavanja, napisali su iz “Bete”.

Dona petface

Dona je preumiljata i ogromna. Maza neviđena, koja dane provodi u jednom selu, u senu, na lancu. Divna je sa drugim psima, a maženje – obožava.

Dona petface

-Dona bi volela da spava u krevetu i bude stalno sa ljudima. Sterilisana je, čipovana i redovno čišćena od parazita. Molimo vas, pomozite da je usrećimo i da joj brzo nađemo dom pun ljubavi. Ovakvo srce ne zaslužuje patnju, dodali su oni.

SVAKA ČAST: Zaječarski električar u akciji spasavanja mace sa bandere! (VIDEO)

Trenutno se nalazi u okolini Zaječara, a prevoz je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo. Ukoliko želite DOnu, pozovite broj telefonna: 069/451 23 82.

Dona petface

Molimo vas samo da dobro razmislite pre udomljavanja, jer ona ne bi podnela da je neko uzme, pa ponovo vrati!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.