Naslovna VESTI PSI DŽIBEROVA PRIČA NIJE LAKA: “Zaobilaze me svi jer kažu da sam DŽIBER!...

DŽIBEROVA PRIČA NIJE LAKA: “Zaobilaze me svi jer kažu da sam DŽIBER! (VIDEO)

0
džiberova priča je teška petface

Ušao je u šestu godinu koliko o njemu brinu ljudi iz Udruženja Beta iz Beograda i kako pokušavaju da mu nađu dom. Više o sebi ispričaće vam lično Dži:

“Ćao, ja sam Dži. Kažu skraćeno od Džipsi, Džiber. Kažu Džipsi jer sam skroz crn, a Džiber, pa jesam Džiber.

Ponašam se kao Džiber. Kada hodam širim se i onako zavodnički ćopam, devojke vole taj moj hod, a ponekad se svi sažale misle da me boli noga, pa me ljube.

PROČITAJTE I:

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

BUBINA PORUKA ZA SVE: “I šta kažete, neće me niko ZATO ŠTO SAM CRNA!?” (VIDEO)

JE L’ VOLITE BRZU VOŽNJU: Ova kuca UŽIVA U VOŽNJI kolicima u kupovini, svaki post sa njim 500 hiljada lajkova! (VIDEO)

Kažu da sam zgodan i neodoljiv. Kada me pozoveš, ja se toliko obradujem da se zaletim, ne znam da se zaustavim, skočim i “razbijem” ti glavu. Šta ću, kad sam džiber. Ne znam da se lepo ponašam iako su me učili, kažu da sam hiperaktivan, “lud”, blesav, da se smirim reeeetko kad, pa sta ću, kad sam džiber. 

Našli su me kada sam imao svega 4 i po meseca, ostavljenog, premršavog, nikakvog. Nisam voleo ni ljude ni druge pse. Jednostavno su me tako učili, da kad god vidim nekoga da se kreće, da napadam da ne bi napali mene. Od promene, života na ulici i stresa dobio sam demodeks, a kasnije i neki virus. Jako sam se uplašio i mislio sam da neću preživeti.

Imao sam neke napade, padao u nesvest, držali su me na infuziji danima. Bio sam jak, jer je prvi put neko bio uz mene i osetio sam da treba da se borim. I izborio sam se.

Ojačao sam, dlaka je počela da mi se sija, nije više bilo rupa, napadi su prestali. A onda. Počeli su da me uče da su drugari super, gledao sam kroz prozor kako se svi igraju, vole, kako su srećni. Niko nikoga nije napadao, a ja sam bio u čudu. I moram da vam priznam, jedva sam čekao dan da i ja izađem i poigram se sa njima … I došao je taj dan, pustili su me, čučnuo sam, zažmurio i predao se. Nije mi bilo svejedno, bilo ih je mnogo oko mene, očekivao sam najgore, ali ne, počeli su da skaču, da laju i zovu me na igru. 

Od tada, to su sve moji drugari. Imao sam i naaaajbolju drugaricu Laru, nju najviše volim, sa njom sam odrastao i ona mi je sve praštala, ali Lara je našla dom i otišla a ja još uvek čekam.

Obozavam trcanje, druge pse, volim da uzmem drvo I da bezim, da me drugi jure. Umem da budem dosadan, priznajem, a i po malo bezobrazan.”

Verujemo da će vam baš on biti fenomenalan ljubimac.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.