Naslovna VESTI PSI PRIČA KOJA TOPI SRCA: Džoš je pudla, koja NIKADA NEĆE PROHODATI, ali...

PRIČA KOJA TOPI SRCA: Džoš je pudla, koja NIKADA NEĆE PROHODATI, ali srećom ima sjajne prijatelje!

0

Zlatna pudla po imenu Džoš postao je pravi hit na društvenim mrežama, kada je popularni „The Dodo“ objavio njegovu priču. Za samo nekoliko dana, broj partilaca na njegovom Instagramu se popeo na 3 hiljade, a priču o njemu objavili su svi svetski mediji!

Naime, Džoš je pas koji ima problema sa hodanjem, jer boluje od cerebalarne hipoplazije. Ipak, uz pomoć svojih drugara koji ga vuku dok on sedi u prikolici, kreće se po ulicama i parkovima svog grada.

Džoš petface

– Kada smo ga prvi put smestili u prikolicu i dali našem drugom psu da ga vuče, osmeh na njegovom licu bio je neopisiv. Apsolutno neverovatan. Mogao sam da osetim kako uživa, kako je presrećan što je deo nečega, izjavio je njegov vlasnik.

Paralizovan pas izbačen iz kola kao štene, konačno ima život kakav zaslužuje!

Džošov problem se javio još na rođenju, kada se ispostavilo da odgajivač koji se bavio njegovim roditeljima nije baš vodio računa o mladuncima. Nažalost, njegova bolest nije izlečiva i on nikada neće hodati poput ostalih pasa.

Na njegovu sreću, imao je priliku da uđe u porodicu koja mu pruža mnogo pažnje, ljubavi i nežnosti, pošto je uključen u svaku njihovu aktivnost. I kad kažemo svaku, to bukvalno i mislimo.

Paralizovana keruša puzala kilometrima u nadi da će joj neko pomoći

Iako nema nikakvu koordinaciju i motoriku, iako zahteva dosta pažnje, njegovi vlasnici kažu da su veoma zadovoljni i srećni što ga imaju. Zapratite ga na Instagram profilu i uživajte u avanturama ovog preslatkog psa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNakon što mu je preminuo vlasnik, pas je četiri meseca čekao ispred bolnice u nadi da će se vratiti!
Sledeći tekstMačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime