Naslovna Slajder vesti BRAVO ZA OVOG ČOVEKA – Fenom grejao gotovo smrznutog goluba! (VIDEO)

BRAVO ZA OVOG ČOVEKA – Fenom grejao gotovo smrznutog goluba! (VIDEO)

0
grejao fenom smrznutog goluba

Hladno je… nisu svi u prilici da budu na toplom. Ovaj čovek je pokazao da je spreman da svakome pomogne. Makar se radilo o promrzlom golubu.

Sabahatin Jilmaz iz Turske je doslovno pokazao šta znači saosećanje i davanje topline. Naime, nedavno je tokom jednog izuzetno hladnog dana primetio da se nešto naleglo na izbočinu ispred njegovog prozora. Kada je otvorio prozor shvatio je da je to hladan i mokar golub.

BAKI GORICI POTREBNA POMOĆ – Sama brine o preko 120 pasa i 30 mačaka!

Golub je bio potpuno natopljen kišom i drhtao je celim telom. Očigledno nije uspeo da nađe sklonište od ledene kiše. Plašeći se da ga ne uplaši i nagna u beg tako što bi ga uneo u svoj stan Sabahatin je smislio nesvakidašnji plan.

Uključio je fen za sušenje kose i blago počeo da zagreva jadnu pticu. Začuđujuće, golub nije pobegao. Činilo se da mu ovakvo grejanje veoma prija.

grejao fenom smrznutog goluba

Jedan Jilmazov komšija je sve to video i snimio neverovatnu scenu. Ovaj neverovatan čovek je petnaestak minuta sušio perje nesrećnog goluba a onda mu dao i zrnevlje koje je slučajno imao u stanu. Golub se malo oporavio ali je onda ponovo klonuo. Hladnoća je bila prejaka.

Ali, Jilmaz nije odustajao. Ponovo je uključio fen i nastavio da suši i greje goluba. Tek kada se perje potpuno osušilo i pošto se dobro najeo golub je odleteo.

PAS KOJI UČI STRANI JEZIK – Da bi bio udomljen ide na kurs stranih jezika

grejao fenom smrznutog goluba

„Golub je živo biće i zaslužuje da živi, zato sam ovo učinio“ – izjavio je Jilmaz. Tako jednostavno i tako veličanstveno, zar ne?

Izvor:  Ulak News  Foto i video: YouTube

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.