Naslovna VESTI PSI PAS KOJI UČI STRANI JEZIK – Da bi bio udomljen ide na...

PAS KOJI UČI STRANI JEZIK – Da bi bio udomljen ide na kurs stranih jezika

0
pas na kursu stranih jezika

Napušteni američki buldog uči engleski jezik kako bi mogao da bude udomljen. Hektor, nežni džin nađen je letos privezan za kapiju prihvatilišta RSPCA u Lidsu. Bio je privezan na tako kratkom lancu da je jedva disao. Povrh svega imao je brojne opekotine od cigareta po celom telu. Bilo je očigledno da je ovog nesrećnika neko sistematski maltretirao.

Od trenutka kada su radnici prihvatilišta preuzeli brigu o njemu shvatili su da nešto nije u redu. Pas kome su dali ime Hektor nije odgovarao ni na jednu komandu. Utvrđeno je da ima dobar sluh ali on jednostavno nije razumeo ni jednu jedinu reč koju su mu govorili. Gotovo slučajno, ustanovljeno je da razume reči na Nemačkom jeziku!

GORKA SUDBINA JEDNE PEGE – I dalje veruje da je rođena pod srećnom zvezdom

Od tog trenutka, Hektor ide na kurs stranih jezika – tj engleskog kako bi mogli da mu nađu novi dom.

Američki buldog koji razume samo nemački jezik ide na kurs stranih jezika.

pas ide na kurs stranih jezika

„ Inteligentan je i pun ljubavi.“ – kažu u prihvatilištu. „Velika beba“ kako ga još zovu je i dalje pomalo nepoverljiv prema ljudima. Međutim, potpuno je drugačiji prema ostalim psima u prihvatilištu. Igra se sa njima i uprkos veličini veoma je nežan.

pas ide na kurs stranih jezika

Osoblje prihvatilišta misli da tokom života nije imao previše kontakta sa spoljnim svetom. Čini se da je veći deo života proveo zatvoren i da je prilično istraumatizovan. Dva radnika centra su pušači i Hektor je prema njima i dalje veoma nepoverljiv jer ga je prethodni vlasnik očigledno mučio paleći ga užarenim ceigaretama.

NEISPRIČANA PRIČA O ŽUĆI – Posle brutalnog napada Žuća dobio pravi dom!

Hektor traži novi dom. Novi vlasnici bi morali da dolaze redovno nekoliko nedelja u posete kako bi se ovaj dćin težak oko 40 kilograma navikao na njihovo prisustvo. Pored toga, Centar traći udomitelje koji imaju dvorište jer je Hektoru potreban prostor u kome bi se dovoljno istrčavao.

pas ide na kurs stranih jezika

„On najviše voli dobru igru s loptom i maženje po stomaku“ – kažu u prihvatilištu. Nadamo se da će to uskoro i dobiti – kada dobro ovlada engleskim jezikom!

Izvor: dailytelegraph.com.au Foto: Mega

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.