Naslovna VESTI FENOMENALNO: U ovom restoranu u Srbiji vaši ljubimci su dobrodošli! Ručak za...

FENOMENALNO: U ovom restoranu u Srbiji vaši ljubimci su dobrodošli! Ručak za vas – ručak za njih!

0
ljubimci su dobrodošli petface

ljubimci su dobrodošli: – Kada porodično i decenijama volite i brinete o životinjama, logično je da deo restorana koji vodite posvetite i njima, kroz smeh nam priča Ljiljana Dudukovic-Jovanovic, vlasnik restorana “Lugarnica – apartmani”.

Oba restorana, koje Ljiljana sa svojom porodicom vodi, nalaze se na Fruškoj gori – jedan na Iriskom vencu, a drugi sa smeštajnim kapacitetom u Maloj Remeti, takođe u Nacionalnom parku. I što je najbitnije u oba možete ručati sa svojim ljubimcima!

– Hranimo i pomažemo Udruženjima za zaštitu pasa. Pomažemo im u udomljavanju, jer cela moja porodica, još od majke i oca, gaji veliku ljubav i strast prema životinjama. Ako u nekom trenutku nemamo mogućnosti za udomljavanje, posetimo azil u Rumi, koji primi pse koje nađemo, sve do udomljenja. Sjajno rade ti ljudi, priča nam Ljiljana.

Što se tiče menija za ljubimce, kažu još uvek nisu sastavili, jer čekanje na slobodno mesto za ručak zna da potraje. Ali, zato, svaki četvoronožni posetilac, odmah dobija svoju činiju sveže vode i granule.

– Imamo psa u restoranu – Đole, mešanac, gosti ga obožavaju. Kada nam gosti dolaze sa ljubimcima, osim vode i granula, koje psi dobijaju u neograničenim količinama, naravno, budu nagrađeni i poslasticama – koje ne odbijaju. Nijedan obrok za ljubimce ne naplaćujemo, jer su to naši stalni gosti. Oni koji prvi put dođu – ostanu zaprepašćeni, priča nam Ljiljana!

Ova sjajna žena, svoju ljubav prema životinjama ne krije.

– Ovo vam je pulin star 14 godina. Komšijski je, ali je stalno kod nas u restoranu. Nema zube, osedeo je, ali je prepametan. Ovde uvek dobija svoj dnevni orbok, u šali nam pepričava Ljiljana.
ljubimci su dobrodošli petface
Za njih ništa drugo, osim pet friendly restorana, ne dolazi u obzir. Zato, ako vas put nanese na ovu stranu, svratite na Frušku Goru, posetite Ljiljanu i pružite svom ljubimcu hedonizam kakav zaslužuje.

U fenomenalnom ambijentu uživaćete i vi, ali i on!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: On je dobitnik zlatne medalje na Olimpijadi, ali i čovek koji je na leđima nosio povređenu bolesnu životinju!
Sledeći tekstPRAVA LJUBAV: Pas spasio šest mačića iz smeća!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime