Naslovna VESTI PSI KOMUNALNA POLICIJA NAREDILA: “Edi mora da ode! Višak je!”

KOMUNALNA POLICIJA NAREDILA: “Edi mora da ode! Višak je!”

0
komunalci
Nije redak slučaj da oni koji ne vole životinje zovu komunalnu policiju sa idejom da se te iste životinje sklone, pri tom ne razmišljajući da time apsolutno ne rešavaju problem! Takav slučaj je i sa Edijem, psom kojim jednostavno nema sreće.
Edi se ni od kud, pre godinu dana pojavio na ulici sa jednim drugom. Zajedno su životarili, branili se od drugih pasa, zajedno ljudima skakali u zagrljaj, jer su neverovatne maze. Edijev drug je osvojio srca jedne porodice i udomljen je ali Edi je ostao sam. I naravno, na ulici.
Sam samcat, patio je i od veseljka nije bilo više ni traga. Prestao je da jede, tumarao gradom izgubljenog pogleda i ljudi koji ga hrane su se zabrinuli. Volonteri Udruženja Beta iz Zaječara su ga vodili kod veterinara, gde je ustanovljeno da je sa njegovim zdravljem sve bilo u redu. Tuga ga je jednostavno ubijala. Upadao je u gradski bazen, satima pokušavao da izađe iz hladne vode, udaran je kolima, gađali su ga i šutirali kada bi se sklanjao od kiše u ulaze zgrada… Neverovatno je prosto šta je ovaj napaćeni pas preživeo i doživeo.
Ipak u jednom trenutku sreća mu se osmehnula. Volonteri Udruženja Beta su mu pronašli smeštaj, u kojem je imao drugare. Vrlo brzo, osmeh se vratio na Edijevo lice. Počeo da jede kao zmaj, igra se i mazi. Zaključaj je jednostavan – trebalo mu je društvo, trebao mu je neko njegov.
“Dogovor je bio da mu što pre nađemo dom, jer se komšije bune zbog velikog broja životinja. Oglašavali smo ga, oglasavali i niko se nije javio”, kažu u Udruženju Beta iz Zaječara.
Danas je na vratima njegovog privremenog doma bila komunalna policija i Edi što pre mora da ode. Kako kažu…višak je.
Ovaj “višak” je jako dobar drug. Maza, veseljak, odličan na povocu, kastriran, obožava da se vozi autom i igra sa ljudima i psima. Mace hoće da juri. Mešanac je terijera i srednjeg je rasta.
Ediju je neophodan dom i to što pre! S obzirom na novonastalu situaciju sa komunalnom policijom, jedina opcija, ako ne nađe dom je vraćanje na ulicu.  Ta opcija je pogubna za Edija i zato vas pozivamo da delite Edijevu priču i tako mu pomognete, jer možda će nekome ukrasti srce i možda će neko poželeti da mu pruži stalan dom.
Edi se nalazi u Zaječaru, ali je prevoz obezbeđen uz malu participaciju za gorivo. Kontakt: 0694512382 ili inbox Udruženja Beta Zaječar.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA PSI MISLE O NAMA? – Da li nas zaista vole?
Sledeći tekstBRAVO! JEDAN OD NAJSKUPLJIH KAFIĆA PUSTIO PSE UNUTRA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime