Naslovna VESTI PSI FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

0
flekica udomljavanje

Flekica je pre tačno sedam godina pronađena sa svojom braćom i sestrama pored jedne pruge kada su imali oko dva meseca. Veseli štenci koji su se igrali na, verovatno, najopasnijem mogućem mestu, imali su sreću da ih pronađu volonteri Udruženja Beta Beograd. Celo leglo je pokupljeno i sklonjeno sa mesta pored pruge, koje im je u tom momentu bilo jedina kuća.

Kako je vreme prolazilo, svi iz legla su srećno udomljeni, osim nje – Flekice. Svi psi sa kojima je delila boks i smeštaj takođe su imali više sreće od nje. Za nju niko nikada nije pitao. Svi njeni drugari uveliko uživaju u novim domovima sa svojim ljudima, osim nje, koja i dalje čeka da je neko pogleda i primeti. A ona? Pa ona je jedna prava lepotica, šarmantna, predivna devojka sa genima hrta i stavom manekenke. Ljubiteljka modnih detalja i elegancije koja je takodje svesna izreke “u zdravom telu -zdrav duh”, pa više od svega voli trčanje – sport u kojem je apsolutna rekorderka.

flekica udomljavanje

RUŽNA SLIKA BEOGRADA: Pronađen pas na 4 kilometra od centra Beograda, U SMEĆU!

Iz Udruženja Beta kažu da im nije jasno zašto za nju niko nikada nije pitao, poželeo da je vidi i upozna i pruži joj šansu. Sve što je ona do sada upoznala su boks, kućica, malo šetnje u toku dana i jeftina hrana. Nikada nije spavala u toplom, u krevetu, niti imala nekoga ko je voli celim srcem. U jednom momentu je bila udomljena, ali samo na kratko i vraćena sa izgovorom da grize papuče. Ali ona je pas i takve stvari se od nje upravo i očekuju – da bude vesela, da se igra i pre svega da bude voljena.

flekica udomljavanje

NAJSLAĐI PAS U BEOGRADU: Verovali ili ne ali Uške je PRONAĐEN NA DEPONIJI!

Upravo zbog svega toga, a pre svega zato što čeka neverovatnih sedam godina, delimo Flekicinu priču sa vama jer verujemo da se njen čovek nalazi upravo među vama. Flekica je redovno vakcinisana, čipovana i sterilisana i sve što joj je potrebno jeste da svi zajedno pomognemo volonterima Bete Beograd da ispune obećanje koje su dali Flekici pre sedam godna – da joj nađu divan dom u kojem će napokon biti voljena!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO – OVU PUDLU JE ODNEO SOKO!
Sledeći tekstŠAKALI OKUPIRALI GRADSKI PARK – Zbog zabrane kretanja divlje životinje u centru Tel Aviva

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime