Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNO – OVU PUDLU JE ODNEO SOKO!

NEVEROVATNO – OVU PUDLU JE ODNEO SOKO!

0
pudla Poršia

Poršia je toj pudla stara 16 godina. Pored toga, potpuno je slepa i gluva. To je verovatno i bio razlog da, dok se izležavala na tremu svoje kuće u Vajtholu u Pensilvaniji, nije primetila da joj se približava velika grabljivica. Soko ju je ugrabio i odneo u nepoznatom pravcu.

Vlasnica Poršije, Debora Falkone je ubrzo primetila da joj nema ljubimca. Zabrinuta, započela je pretragu po okolini očekujući da je mali pas odlutao i da sada ne može da nađe put do svog doma zbog nedostatka vida. Međutim potraga je bila bezuspešna. Kada je pao mrak i temperatura se spustila ispod 0° bojala se najgoreg.

poršia

KRIVONOGI MEDA: da li mu se sreća napokon osmehnula?

28 sati kasnije, Debora se ponovo šokirarala kada je primila poziv lokalnog veterinara. On je rekao da je stari ljubimac kod njih u ambulanti! „To je nemoguće!“ uzviknula je. Mislila je da Poršia nije mogla da preživi ceo dan i noć na tako velikoj hladnoći. „Pa to je pas od 6 kilograma, stara, slepa i gluva!“ – misila je dok je hitala kod veterinara.

PRETUŽNO: Mešanac ostao paralizovan bežeći od vlasničkog psa!

Ispostavilo se da se Poršia istrgla iz sokolovih kandži nekoliko blokova dalje od svoje kuće i pala je u dvorište. Vlasnik kuće ju je pronašao i odneo kod veterinara. Posle tretmana grejanja, ispostavilo se da nema povreda, ne računajući strah koji je pretrpela.

Pudla sa vlasnicom

„Nemam pojma kako je uspela da pobegne.“ rekla je Debora. „Nikada neću shvatiti kako je to preživela. Znam samo jedno: Ovaj pas je živ samo Božjom milošću!“ – dodala je Debora.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRERUŠILI GA ZBOG LAKŠEG UDOMLJAVANJA- Neželjen, a predobar rotvajler traži dom.
Sledeći tekstFLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime