Naslovna VESTI PSI GLUMICA TUŽI ČOVEKA KOJI JOJ JE DIVLJAČKI UBIO PSA

GLUMICA TUŽI ČOVEKA KOJI JOJ JE DIVLJAČKI UBIO PSA

0

Glumica Dženis Dardaris tuži čoveka koji je optužen za ubistvo jednog njenog psa i mučenje drugog. Ova Američka glumica koju znamo iz folmova „Šesto čulo“, serija „Zakon i red“ i „Sopranovi“ podnela je tužbu protiv Vinsenta Tanga da je zverski mučio njene pse, a jednog i okrutno ubio.

Kada je zbog profesionalnih obaveza u Južnoj Karolini morala da ostavi svoja dva maltezera u svom domu na Menhetnu, nije ni slutila kako će se priča završiti. Iznajmila je devojku da joj čuva ljubimce tokom njenog odsustva.

Na svoj užas Dardaris je otkrila da je tokom njenog odsustva u stan došao momak devojke koja je čuvala pse i pretuao maltezere. Jednog je odveo na krov zgrade u kojoj se nalazio stan i tamo divljački mučio nesrećnog Frenkija. Udarao ga je, bacao, jurio i šutirao sve dok nesrećni pas nije izgubio svest. Potom ga je vratio u stan i ostavio da ugine u mukama – navodi se u tužbi Suda.

SLAMA SRCE: Našli su je ostavljenu sa porukom zakačenom za ogrlicu

Dokaz za ove tvrdnje protiv Tanga je uznemirujući snimak koji je napravio sused sa zgrade prekokoputa ulice. Na snimku se vidi mladić koji muči i tuče malog maltezera. Sused je alarmirao ostale stanare, pa je došla i policija koja je uspela da Frenkija odnese kod veterinara.

Prijateljica Dženis Dardaris je ušla u stan i zatekla jednog beživotnog psa i drugog koji se unezvereno krio. Frenki je proveo 16 dana u bolnici gde je lečen od dve frakture lobanje, fraktura rebara, a nažalost jedno oko je izgubio.

Prestrašno: Vlasnici sahranili živog psa!

Vinsent Tang je uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica za tešku okrutnost protiv životinja. Ukoliko bude osuđen – preti mu do dve godine zatvora. Izjasnio se da nije kriv!

IZVOR: NEW YORK POST

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst5 ŽELJA KOJE TREBA ISPUNITI PSU PRE NEGO ŠTO UMRE
Sledeći tekstTO JE PRAVDA! – PET ŠOPU KAZNA OD 4 MILIONA DOLARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime