Naslovna VESTI PSI Vlasnici hteli da uspavaju svoju pudlu, jer je „previše glupa“!

Vlasnici hteli da uspavaju svoju pudlu, jer je „previše glupa“!

0
glupa petface

Za njih je pudla po imenu Figi „previše glupa“ da bi bila član njihove porodice. Iako je toi bila, prethodnih 18 godina!

Naime, vlasnici su pudlu, svog kućnog ljubimca, starog 18 godina, odveli veterinaru sa namerom da ga on uspava, jer je „previše glup“. Figi je zbog starosti oslepeo, i imao je tumor mozga kada su ga veterinari pregledali.

Vlasnici su ga ostavili jer ima ukrštene oči. Denis vam maše iz nove porodice!

glupa petface

-Zbog starosti i problema sa zdravljem, Figi je postao pomalo nespretan i radio je stvari koje pre nije. Ipak, to ne znači da je ta životinja glupa. Nismo hteli da ga uspavamo, samo zato što je to bio zahtev vlasnika, već smo uradili sve neophodne testove, kaže direktorka „Muttville Senior Dog Rescue“, organizacija koja se brine o spašavanju i zbrinjavanju starijih pasa!

Berija su ostavili u telefonskoj govornici, toliko maloj, da nije mogao da LEGNE!

Figi je imala trule zube, artritis i slepilo, ali je uprkos tome bila dovoljno zdrava da nastavi svoj život. Direktorka pomenute organizacije odlučila je da psa dovede u svoj dom, jer je ipak bio jako star za život na mestu prepunom životinja.

glupa petface

Kako je objansila, pas je svake večeri spavao u njenom naručju i prava je maza! Odlučila je da priču podeli na svom profilu i pokuša da ga udomi, iako je bio star!

-Ova mala pudlica, koju smo nazvali Figgi, ostavljena je u skloništu jer ga više nisu voleli i nazvali je glupom. Nismo mogli da verujemo kada smo pročitali obrazac prilikom predaje psa. Sada je ona pod negom i biće divan priajtelj, napisala je!

Bila su potrebna samo četiri dana da ovaj pas pronađe stalni dom. Udomila ju je žena u čijem domu živi još nekoliko starijih pasa i koja je svoj život posvetila spašavanju upravo ovakvih životinja – starih i nemoćnih.

DIVNOOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZDRAVSTVENA PREDNOST: Još jedan dokaz ZAŠTO bi vaše dete trebalo odrasti uz psa!
Sledeći tekstVRANJE: Otrovana dva psa u danima Božića, istraga u toku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime