Naslovna VESTI MAČKE Gojazna mačka na programu za mršavljenje: Vlasnica je želela da je uspava...

Gojazna mačka na programu za mršavljenje: Vlasnica je želela da je uspava ali je veterinarka udomila i bacila na dijetu!

0

Sinderblok, siva mačka od 11 kilograma iz Vašingtona postala je hit na internetu nakon što je viđena kako posljednji od svojih devet života koristi za povratak u formu.

Prethodna vlasnica mace Sinderblok više nije mogla da brine o njoj pa je odlučila da je uspava u veterinarskoj bolnici Nortšor u Belingamu, u blizini kanadske granice.

TORTURA DUGA 5 DECENIJA: Nesrećni slon ZAPLAKAO nakon što je pušten iz zarobljeništva! (VIDEO)

Prethodna vlasnica imala je zdravstvenih problema i uz to se brinula za bolesnog oca koji boluje od demencije, rekla je Brita Kifnej:

– Nisam to mogla da učinim pa sam zamolila sam vlasnicu da je prepusti meni – kaže Kifnejeva na šta je vlasnica pristala.

NJENO IME JE MAMA: Odrekla se jedinog parčeta mesa zbog svog SINA! (VIDEO)

– Bila je zahvalna jer nije htela da je uspava, ali je bila preopterećena brigom o ocu. Mačka je gojazna jer je otac vlasnice tokom godina previše hranio.

Brita je s ostalim zaposlenima buckastoj mački napravila podvodnu stazu za trčanje koja joj je poslužila za rehabilitaciju. Bolnica je na Fejsbuku podelila video i oduševila mnoge, a Sinderblok je postala inspiracija mnogima.

Veterinarka se nada da će tako podstaknuti vlasnike ljubimaca da razmisle o važnosti umerene ishrane i kod kućnih ljubimaca:

– Nadamo se da će se povećati svest o gojaznosti kućnih ljubimaca budući da gotovo 60 posto kućnih ljubimaca ima prekomernu težinu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAUKA DOKAZALA: Psi ne mogu DA SPAVAJU od briga, kao ni ljudi!
Sledeći tekstSPASAO ŽENU I DETE: Policijski pas već prvog dana pokazao neverovatne rezultate

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime