Naslovna VESTI PSI SPASAO ŽENU I DETE: Policijski pas već prvog dana pokazao neverovatne rezultate

SPASAO ŽENU I DETE: Policijski pas već prvog dana pokazao neverovatne rezultate

0
spasao ženu i dete, petface

Dobro je poznato da policijski psi obavljaju veoma važne poslove i da su veoma dobro obučeni. Za ovakve poslove se najčešće uzimaju nemački ovčari, a jedan od njih je i dvogodišnji Max.

Ovaj prepametni pas već prvog dana na poslu pokazao je svoju izuzetnost. Njegov prvi zadatak je bio da pomogne u traženju nestale žene i njene jednogodišnje bebe, a on je taj zadatak u potupunosti izvršio.

NJIHOVA JE LJUBAV NEOPISIVA: Preslatko štene nemačkog ovčara u svemu kopira starijeg brata!

ON JE NJEN ISTINSKI HEROJ: Pas oslobađao macu dok su ljudi samo posmatrali! (VIDEO)

Iz policijske stanice su rekli da nestalu ženu niko nije video niti se čuo sa njom dva dana, a telefon joj je bio ugašen, pa je stoga kontaktirana policija i prijavljen nestanak. 

Iako su policajci brzo uspeli da pronađu njen auto na planinskom putu, Max im je bio potreban kao pomoć u potrazi po terenu. Tu su došle do izražaja njegove sposobnosti traženja i izražena čula. 

Nakon sat i po vremena traganja, Max je doveo policajca na mesto gde je nesrećna žena čekala pomoć i mahala. Tako su mama i beba spasene i zdrave i nepovređene vraćene kući.

Lojd, policajac sa kojim Max radi, kaže da mu je izuzetno drago što su već na prvom zadatku postigli veliki uspeh i da je veoma ponosan na Maxa. Kaže kako je Max sve vreme bio veoma usredsređen i odmah reagovao na ženin poziv upomoć, pa je zadatak veoma uspešno obavljen.

Sigurni smo da će Max tek pokazati svoj maksimum. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGojazna mačka na programu za mršavljenje: Vlasnica je želela da je uspava ali je veterinarka udomila i bacila na dijetu!
Sledeći tekstPRUŽILI IM NAJBOLJE: Udomili 20 starih pasa i pasa sa invaliditetom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime