Naslovna VESTI PSI HITNO, HITNO: Vlasnici doveli ZDRAVOG labradora da ga uspavaju. Veterinar odbio, potreban...

HITNO, HITNO: Vlasnici doveli ZDRAVOG labradora da ga uspavaju. Veterinar odbio, potreban smeštaj!

0
uginuli najnovija petface

Sa akcentom na hitno, u našu redakciju stigao je apel za pomoć jednom novosadskom labradoru! Naime, potpuno zdrav labrador, star dve godine, doveden je danas u veterinarsku ambulantu Ns vet, kako bi ga veterinar uspavao.
“Molim vas ako neko može da pomogne, veterinari ne mogu da ga uspavaju jer mu ne fali ništa. Da li bilo ko može da ga uzme bar na koji dan dok ga ne udomimo? Ja pored dva mužjaka nemam gde”, rekla nam je Sonja Vasiljević.
Do 20h pas će ostati u amblanti, gde će o njemu brinuti veterinari ove ambulante. Nakon toga, hitno mu je potreban smeštaj.
“Gde ću sa njim pojma nemam. Imam dva odrasla mužjaka u stanu, pa ako se niko ne javi za njega, spavaćemo u kolima”, kroz šalu nam je rekla Sonja!
Molimo podelite, psa je nekoliko minuta delilo od smrti, ali zahvaljujući divnim veterinarima, spašen je! Za sve informacije kontaktirajte Sonju na njenom Facebook profilu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKAD I SAD: Laki, mače spašeno iz poplava, bio je na ivici smrti. Danas izgleda ovako!
Sledeći tekstNAJEMOTIVNIJA PRIČA MESECA: Pas i radnik gradske čistoće u Kraljevu su najbolji drugari koji se danas rastaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime