Naslovna VESTI PSI HOROR U SALONU ZA ŠIŠANJE PASA: Grumeru ispao pas i dobio potres...

HOROR U SALONU ZA ŠIŠANJE PASA: Grumeru ispao pas i dobio potres mozga!

0

Horor priča, koja je umalo imala tragičan epilog, dogodila se pre nekoliko dana u salonu koji se nalazi u samom centru Beograda. Vlasnik je odveo svog ljubimca sa namerom da ga sredi i olakša mu ove tople dane, da bi na kraju doživeo da mu pas bude povređen, i to više nego ozbiljno!

Na fotografiji je Šapica, mlada pekinezerka.. Nekome od grumera iz salona za šišanje pasa, čije ime nećemo otkrivati dok ne proverimo tačnost informacija, je pas ispao i dobila je potres mozga i tešku povredu kičme….

PRAVA MUDRICA: Ovaj pas je pronašao genijalan način da STALNO bude sa svojim vlasnikom! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NEMA VIŠE BORBI: Reakcija kada je PITBUL shvatio da je SPASEN će vas dovesti do suza! (VIDEO)

U samom postu koji je podeljen u svim grupama vezanim za ljubimce piše sledeće:

– Jeste da se to ne bi smelo dešavati ali kad se desilo onda priznaš vlasniku i kažeš šta i kako je bilo da bi on to mogao preneti veterinaru…. A ne ćutiš i praviš se da nije ništa… Vlasnik je odmah primetio da je ona nešto smorena i da to nije Šapica prosto i kad ih je pitao da li se nešto desilo oni su rekli pa ona kad je došla je ćopala na desnu nogu (što je njemu bilo sumnjivo al ono kao možda se ubola ili nešto a ona je malo drama kvin)… Pošto se nakon par sati povreda ohladila shvatili su da pas neće da ustane iz krevetića i onda su videli da ne može i pošli kod veterinara gde je ustanovljen i potres mozga! Što se tiče mozga malo bolje reaguju danas zenice što se čini kao da se izbegla neka ozbiljnija i trajnija posledica ali pas i dalje ne može na zadnje noge! Pas bi sada hodao da je odmah rečeno šta se desilo jer ne bi primila terapiju 5h kasnije nego odmah po izlasku iz salona. Ovakvo ne profesionalno ponašanje treba izbegavati!
Salon je u Takovskoj ulici u Beogradu!

Ovom pričom želimo da apelujem na sve vlasnike pasa da vode računa gde odvode svoje ljubimce na šišanje ili bilo koju vrstu tretmana.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUŽASAVAJUĆE: U šibenskom skloništu umire svaki peti pas! (FOTO)
Sledeći tekstMALI DEČAK VELIKOG SRCA: Vanja ima samo šest godina i pomaže napuštenim životinjama! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime