Naslovna VESTI PSI UHVAĆEN NA DELU – Policajci sprečili nečoveka da baci štence u reku.

UHVAĆEN NA DELU – Policajci sprečili nečoveka da baci štence u reku.

0
Spašeni štenci

Ponekad su potrebni velika sreća i slučajnost da bi se sprečio zločin. U ovoj priči, dogodilo se upravo to da je policijska patrola stigla u poslednji čas kako bi nečoveka uhvatili na delu.

Policija spasla štence

Policija u engleskom gradu Durhamu našla je zatvorenu najlon torbu u kojoj se nalazilo šest štenaca rase koker španijel starosti samo pet dana. Štenci su bili prekriveni buvama i u vrlo u vrlo lošem stanju zdravstvenom stanju.

Pročitajte i ovo: BRUCOŠ NA PRAVOM MESTU U PRAVOM TRENUTKU – Student veterine oživeo psa sa srčanim udarom

Da policajci Liam Vernon i Luke nisu bili na pravom mestu u pravo vreme, danas ne bi bili živi. Ova dva policajca su se vozila auto-putem kada su videli muškarca koji je na obali reke zamahivao torbom, neposredno pored parkiranog automobila. Odlučili su da provere o čemu se radi.

Torba sa štencima

Nakon što su se približili i osvetlili mesto, primetili su da je muškarac brzo stavio torbu u automobil na suvozačevo sedište. Potom je počeo da se pretvara da proverava gumu. Tada su čuli čudne zvuke iz torbe koju je čovek pokušao da baci. Kada su je otvorili našli su šest štenaca u vrlo lošem stanju.

Mama bačenih štenaca

Policija je spasila štence i odvela ih kod veterinara, a muškarac je uhapšen zbog “okrutnosti prema životinjama”. Kasnije je pušten uz kauciju. Policajci su izvršili pretres muškarčevog stana, gde su pronašli roditelje štenaca. Policijska uprava nije objavila stanje odraslih pasa. Porodica se ponovo našla zajedno kod veterinara i dobija neophodnu negu.

Pročitajte i ovo: NOVI ŽIVOT – Posle sedam dugih godina samoće, Zelda je danas srećna.

Nakon što se vest proširila društvenim mrežama, policija u Durhamu primila je brojne zahteve za usvajanje štenaca. Oba policajaca su veliki ljubitelji pasa i presrećni su što su uspeli da spasu ove mališane.

Izvor:  pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRUCOŠ NA PRAVOM MESTU U PRAVOM TRENUTKU – Student veterine oživeo psa sa srčanim udarom
Sledeći tekstSTRAVIČNA TRAGEDIJA – Prestravljena skotna kuja pala i izgubila štence

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime