Naslovna VESTI PSI HOTEL ZA PRIMER: U ovom hotelu imaćete i neobično društvo u sobi

HOTEL ZA PRIMER: U ovom hotelu imaćete i neobično društvo u sobi

0
hotel za primer, petface

Onima koji često putuju sami iz poslovnih ili drugih razloga,  ponekad odsedanje u hotelu bude veoma dosadno. Ni TV, pa ni mini-bar ne mogu da im pomognu da ubiju tu dosadu.

Jedan hotel u Misisipiju dosetio se da svojim gostima ponudi da dok odsedaju u hotelu neguju jednog psa i tako im boravak bude interesantniji. Psi o kojima se brinu tokom boravka u hotelu su za udomljavanje, tako da, ukoliko se odluče, gosti mogu da ih povedu sa sobom i pruže im trajni dom. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Kako se na ovaj način dosta pasa udomi, tako se oslobađa i dosta mesta u prihvatilištu za nove pse, kojih godišnje bude i oko 8000. Pošto je ovaj hotel specijalizovan za dugoročne posete (gosti odsedaju i po neoliko meseci kod njih), ovo je savršeno mesto za ovakvu inicijativu. Tokom boravka najčešće se vežu za svoje “hotelske ljubimce” i nakon toga odluče da ih povedu sa sobom. 

hotel za primer, petface

Direktorka prodaje hotela, Tereza Džonston, kaže kako je želela da hotel bude više uključen u zajednicu. Objasnila je da je ovo u početku bila vrlo neobična ideja za sve, ali su bili i oduševljeni njome. 

hotel za primer, petface

Koliko god da ljudi žele da učine pravu stvar i udome psa, oni su zadržali to pravo i da ih odbiju, ako procene da tako nešto nije dobro za njega.

Iz hotela kažu da su na ovaj način udomili preko 80% pasa, a mi im želimo da samo nastave sa sjajnim poslom koji rade.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRVA JE PRAVA JUNAKINJA: Redovni član “Jutarnjeg programa” TV Prva, pas pomaže devojčici u svakodnevnom životu! (VIDEO)
Sledeći tekstOVI “NASILNICI” POMAŽU ŽIVOTINJAMA: Jedna bajkerska organizacija je spasila BEZBROJ UGROŽENIH ŽIVOTINJA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime