Naslovna VESTI OVI “NASILNICI” POMAŽU ŽIVOTINJAMA: Jedna bajkerska organizacija je spasila BEZBROJ UGROŽENIH ŽIVOTINJA!...

OVI “NASILNICI” POMAŽU ŽIVOTINJAMA: Jedna bajkerska organizacija je spasila BEZBROJ UGROŽENIH ŽIVOTINJA! (VIDEO)

0
pomazu zivotinjama petface

Članovi Rescue Ink, neprofitne organizacije koja se bori za prava životinja, mogu ostaviti pogrešan utisak na prvi pogled. Oni su mišićavi, tetovirani muškarci, izgledaju kao da uvek žele nevolje, a oni zapravo spasavaju životinje i birnu se za njihov život.  

Ovi veliki ljudi potiču iz različitih sredina i dolaze iz “drugačijih priča”. Neki od njih su bodibilderi, neki su bivši vojnici, detektivi i advokati. Ali svi, kao pravi superheroji se bore svakodnevno za prava životinja. Oni se trude da zbrinu svaki dan sve veći broj unesrećenih životinja i pravnim sredstvima se bore protiv zlostavljača šapica.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Njihovo ime izaziva strah, ali oni nisu nasilni, samo izgledaju tako. Veoma su nežni i veoma su dobri prema životinjama i svima koji dobro žele ovim divnim šapicama. 

Oni spasavaju, pored mačaka i pasa i svinje, konje, kokoške, patke i sve životinje, bez bilo kakvih ograničenja. Njihova je misija zaštita svake životinje kojoj je potrebna pomoć i da se nikada ne ogluše o bilo koji poziv za pomoć životinjama.

U ovom videu možemo da vidimo njihovu snažnu borbu za živote životinja nakon razornog uragana Sandi. Usred ruševina, ovi bajkeri ne odmaraju, već spasavaju i trude se da spasu sve što vide, sve za šta dobiju poziv i sve što se nađe u nevolji.

Izgled zaista ume da zavara.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOTEL ZA PRIMER: U ovom hotelu imaćete i neobično društvo u sobi
Sledeći tekstNA IVICI ŽIVOTA JE BACILI U KANTU: Radnici su je spasili TRENUTAK PRE NEGO ŠTO JU JE KAMION SAMLEO! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime