Naslovna VESTI PSI HRABRI VATERPOLISTA skočio u ledenu Tisu i spasao malenog Snupija! (VIDEO)

HRABRI VATERPOLISTA skočio u ledenu Tisu i spasao malenog Snupija! (VIDEO)

0
Mladi vaterpolista spasao psa

Bečejac, Nebojša Velimirov je junak kakvog odavno nismo upoznali. On je 23. januara pokazao šta znači ljubav i hrabrost kada je uskočio u ledenu Tisu kako bi spasao svog psa Snupija koji je upao u reku.

Nebojša je tog dana krenuo u šetnju sa devojkom i Snupijem i prijateljem koji takođe ima psa. Bezbrižna šetnja se u jednom trenutku pretvorila u opasnu dramu. Prijateljev pas je u jednom trenutku potrčao prema ivici vode i pojurio labudove.

Pročitajte i ovo: ŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao

Iako Snupi ne voli vodu i on se pridružio ovoj „igri“. Malo po malo, sve više se približavao ivici leda, a onda se dogodilo… Snupi je upao u ledenu vodu, a reka je počela da ga nosi.

Mladi vaterpolista spasao psa

Nebojša je shvatio da rečni tok nosi Snupija sve dalje a da jadni pas počinje da se davi. Tada počinje da skida odeću i ulazi u hladnu vodu. U trenutku kada je ušao u reku oseto je strahovitu hladnoću: „Činilo mi se da su mi se pluća skroz skupila, jedva sam disao“ – ispričao je kasnije.

Mladi vaterpolista spasao psa

Ali nije odustao, zaplivao je ka Snupiju i uskoro stigao do njega. Snupi je bio preplašen i na izmaku snaga. U pokušaju da se spase pokušavao je da uhvati za svog spasioca, pri čemu je prilično izgrbao Nebojšu po telu. Nebojša je uspeo da ga smiri i da zapliva prema obali i nekoliko minuta kasnije su se našli na sigurnom.

Pročitajte i ovo: ČUDESNO ŠTENE preživelo bacanje iz kamioneta pri brzini od 100 km/čas

Mladi vaterpolista spasao psa

Jedan od okupljenih prolaznika se ponudio da Nebojšu i Snupija preveze do njihovog doma pa su se oni uskoro našli na toplom. Snupi je dobro prošao, utopljen je i vrlo brzo je zaspao u sigurnosti svog doma.

Mladi vaterpolista spasao psa

Ovaj mladi vaterpolista je učinio ono što mnogi ne bi imali hrabrosti da urade. Rizikovao je i svoje zdravlje i život za svog prijatelja. Imali su sreće, a nadamo se da će Snupi ubuduće biti mnogo oprezniji kada bude pomislio da je jurcanje za labudovima sjajna zabava.

Pogledajte video:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao
Sledeći tekstKUJA GREJS je USPELA: Preživela rešetanje iz puške u GLAVU, OČI, TELO…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime