Naslovna VESTI PSI KUJA GREJS je USPELA: Preživela rešetanje iz puške u GLAVU, OČI, TELO…

KUJA GREJS je USPELA: Preživela rešetanje iz puške u GLAVU, OČI, TELO…

0
Upucan pas

Nestvarno zlo se dogodilo ovoj nesrećnoj kujici staroj jedva godinu dana. Grejs je pronađena sa teškim povredama koje su bile opasne po život. Spasioci su izjavili da se radi o najgorem slučaju zlostavljanja koji su ikada videli. Srećom, kuja Grejs je uspela da preživi.

Grejs je uspela

Jadni pas je pronađen u stambenoj oblasti Šardži u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Čim su je videli, spasioci su znali da je pretrpela stravično zlostavljanje i da joj je život u opasnosti. Na glavi i telu su jasno uočene povrede nanete vatrenim oružjem.

Pročitajte i ovo: HRABRI VATERPOLISTA skočio u ledenu Tisu i spasao malenog Snupija! (VIDEO)

Prilikom pregleda kod veterinara, utvrđeno je da u telu ima najmanje osam kuglica ispaljenih iz vazdušne puške. Zrna su završila u Grejsinoj lobanji, očima i telu! Rane su bile duboke i opasne po život.

Grejs je uspela

Spasioci su došli u pomoć posle poziva jedne stanarke koja je čula cviljenje i plakanje psa u blizini svoje kuće. Takođe je izjavila da je primetila dva čoveka koji pucaju u jednogodišnju Grejs iz vazdušne puške. Oni su to učinili u dva navrata. Prvo su u Grejs pucali oko ponoći, a potom su se vratili dva sata kasnije i ponovili zlodelo.

Pročitajte i ovo: ŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao

Sat kasnije, spasioci su počeli potragu. Grejs se onako teško povređena sklonila u jednu kuću, a komšije su je čuvali dok nisu došli spasioci. Policija je obaveštena o ovom slučaju i otvorena je istraga sa potragom za počiniocima.

Grejs je uspela

Nakon rendgenskog pregleda utvrđeno je da je Grejs upucana a pronašena su zrna u lobanji, očnim dupljama, vratu, grudima i zadnjim nogama. Iz površinskih rana su uklonjeni projektili ali ostalo je nekoliko koji zahtevaju vrlo delikatne i rizične hirurške intervencije. Veterinari strahuju da bi njihovo uklanjanje moglo da ugrozi Grejsinog života ili da umanji kvalitet njenog daljeg života.

Grejs je uspela

Spasioci su i pored ovako nepovoljnih prognoza odlučili da Grejs ne bude eutanazirana. „Ona je čudo. Grejs je još uvek živa i stabilna. Veterinar nas je obavestio da postoji šansa da živi normalnim životom; Nažalost, meci će možda morati da ostanu u njoj zauvek“ – izjavila je jedna od članica spasilačkog tima

Izvor:  doggyorama.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHRABRI VATERPOLISTA skočio u ledenu Tisu i spasao malenog Snupija! (VIDEO)
Sledeći tekstNekada SLOMLJEN i OČAJAN danas se OSMEHUJE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime