Naslovna VESTI PSI Ovog slatkiša su HTELI DA UPUCAJU, jer nije želeo da ide u...

Ovog slatkiša su HTELI DA UPUCAJU, jer nije želeo da ide u lov!

0
hteli da upucaju petface

Devojka je bila na skupu u Ohaju 18. oktobra kada je čula čoveka koji je razgovarao sa grupom ljudi o jednom od njegovih pasa. Rekao je da mladi bigl neće da ide u lov i  da je planirao da ga upuca.

Zbunjen čovekovim planovima i u želji da im pomogne, mlada žena je brzo otišla do njega i pokušala da ga ubedi da pronađu rešenje za spasavanje psa. Čovek se saglasio, a devojka je odmah pozvala svoju mamu, koja je bila aktivista u spasavanju životinja i rekla joj da stavi na Fejsbuk post u nadi da će se pronaći prava osoba koja će pomoći psu.

PROČITAJTE I:

URNEBESNA AKCIJA SPASAVANJA: Keruša je bila zaglavljena, a ono što je uradila nakon spasavanja nasmejalo je sve oko nje!

Stenli Huston Kirk, osnivač HOUND Rescue and Sanctuari, video je post na Fejsbuku i odmah se javio, rekavši da je spreman da preuzme psa, kasije nazvanog Džefri. Mlada žena zatim je otišla do čovekovog doma kako bi odvela četrnaestomesečnog psa Džefrija, a on je odmah želeo da ga drži njegov spasilac.

hteli da upucaju petface

Džefri je odveden na brigu u Hound spasilačko sklonište. Bio je pregledan od strane veterinara i ustanovljeno je da, pored alergije, pas u dobrom zdravstvenom stanju. Nakon pregleda Kirk je odveo psa u hraniteljski dom. Džefri je želeo samo da ga neko voli, to mu je jedino bilo potrebno.

-Izgledao je uplašeno, očigledno nikada ranije nije bio u kući tako da mu zvukovi aparata za kafu, tostera ili slično zvuče zastrašujuće, rekao je Kirk i dodao da se nada da će se pas brzo naviknuti na to i prevažići strahove.

PROČITAJTE I:

Mi i naši ljubimci smo sličniji nego što zapravo mislimo!

Džefri apsolutno obožava pse i voli da trči sa svim svojim novim prijateljima u hraniteljskom domu. On očigledno nikada nije imao puno prilike da bude štene, razigrano i voljeno. Krik je sada siguran da on ima dovoljno igračaka koje nikada nije mogao zamisliti da ima.

hteli da upucaju petface

-Džefri obožava svoju plišanu igračku i svuda ide sa njom. Tužno je pomisliti da je ovo prva igračka koju je u životu dobio, naveo je Krik.

Svakod dana je sve hrabriji, srećniji, svi ga vole, a to nikada nije imao. Lepo mu je i izvukao se iz opasne situacije i sada može da uživa u životu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvog psa su hteli da ubiju, jer su u skloništu mislili da ga NIKO NEĆE ŽELETI!
Sledeći tekstZAŠTO PAS IMA PROLIV: Veliki broj vlasnika kaže da im je proliv najveći problem kod ljubimca?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime