Naslovna VESTI PSI NE OSTAVLJAJTE PSE: Igor je objavio možda i najtužniji video o psima!

NE OSTAVLJAJTE PSE: Igor je objavio možda i najtužniji video o psima!

0
Igor petface

“Kada sam bio štene, zabavljao sam te svojim budalaštinama i često sam te nasmejavao do suza. Kad god sam bio zločest, pretio si mi prstom i pitao si me – KAKO SI MOGAO? al onda bi mi oprostio, prevrnuo na trbuh i škakljao”…

Ovo su prve rečenice VIDEO snimka, koji je korisnik You Tube-a, Igor, podelio na svom kanalu. Video je sakupio preko 250 hiljada pregleda, a iako je jako tužan – nažalost je istinit.

PRETUŽNO: Kujica, stara 13 godina OSTAVLJENA uz tužnu poruku!

Statistika kaž da se broj napuštenih ljubimaca iz dana u dan povećava. Razloge nalaze sami – neki odlaze iz zemlje, neki imaju finansijskih problema, neki očekuju prinovu u domu, neki nemaju vremena, nekima partner ne voli pse. Postoji HILJADU razloga, podjednako NEOPRAVDANIH!

Igor petface

Kada ste birali psa, znali ste da je on živo biće. Zahteva ljubav, negu, brigu, hranu, vodu, pažnju. Vi ste izabrali njega, a ne on vas. Potrudite se da ga zadržite bez obzira ne sve prepreke na koje nailazite, a on će vam biti zahvalan do kraja života.

Jasmina i Saraba su ostavljene kujice, jer su PRESTARE!

Ukoliko iz bilo kog vama poznatog razloga ne možete vše da brinete o njemu – ULICI GA NE PREPUŠTAJTE. Postoji mnogo humanijih načina da se rastanete sa svojim, do juče, najboljim prijateljom!

Pogledajte VIDEO i podelite ga dalje…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSrčani crv – kardiovaskularna dirafilarioza!
Sledeći tekstOtvoreno PRVO groblje na kome će se vlasnici sahranjivati sa ljubimcima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime