Naslovna VESTI PSI IMAO JE RUPU NA GLAVI! Spasen je, lečen i danas ima PRAVI...

IMAO JE RUPU NA GLAVI! Spasen je, lečen i danas ima PRAVI DOM.

0
Pas sa rupom na glavi

Miči izgleda predivno. Mali, umiljati psić nije uvek izgleadao ovako. Imala je rupu na glavi a sve je moglo da se završi tragično. Ali, sudbina je htela da se sve završi lepo.

Pas sa rupom na glavi

Kada su spasioci pronašli Miči na ulicama Balija bila je u stravičnom stanju. Pokušali su da je uhvate i odvedu kod veterinara. Ali, Miči je bila previše nepoverljiva i uplašena od ljudi. Bežalal je sve dok se nije zaglavila u kanalizacionu cev. Tri sata je trajala operacija spasavanja dok najzad nije odneta na pregled.

Pas sa rupom na glavi

Pročitajte i ovo: UPAO NA VENČANJE i postao NAJLEPŠI VENČANI POKLON!

Veterinari su odmah utvrdili da Miči ima – rupu na glavi! Bila je zagnojena i ispunjena crvima. Kako je nastala, niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi, ali bilo je jasno da je Miči u bolovima. Ukoliko se rana ne zaleči u najkraćem roku, pretila je opasnost od sepse.

Pas sa rupom na glavi

Veterinari su ošišali krzno koje je bilo ulepljeno krvlju, prljavštinom i raznim napasnicima. Započeta je agresivna terapija antibioticima i ona je posle nekoliko dana prebačena u hraniteljski dom gde je nastavljeno lečenje. Ali, tada se pojavio još jedan opasan problem. Miči je dobila simptome parvoviroze.

Pročitajte i ovo: 10 GODINA odlazi u PLANINE posle svog POSLA i brine o desetinama NAPUŠTENIH PASA!

Pas sa rupom na glavi

Porodica u kojoj je privremeno smeštena i veterinari su ponovo započeli borbu za njen život. Srećom, njena hrabrost i imunitet uz terapiju su pobedili opaku bolest. Pošto su se uverili da će Miči biti dobro, spasioci su je objavili na društvenim mrežama kako bi joj našli pravi dom. I čudo se ponovilo, vrlo brzo se javila porodica koja je doputovala iz grada koji je udaljen sat i po vožnje.

Pas sa rupom na glavi

Susret sa Miči je bio previše dirljiv. Bila je to ljubav na prvi pogled. Miči je najzad dobil porodicu i dom kakve i zaslužuje. Danas živi sa još jednim udomljenim drugarom, uživa u šetnjama plažom i domu u kojoj je voljena.

Izvor:  boredpanda. com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPAO NA VENČANJE i postao NAJLEPŠI VENČANI POKLON!
Sledeći tekstBILA JE ŽIVI LEŠ! Borba za Žužanu još uvek traje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime