Naslovna VESTI PSI UPAO NA VENČANJE i postao NAJLEPŠI VENČANI POKLON!

UPAO NA VENČANJE i postao NAJLEPŠI VENČANI POKLON!

0
Upao na venčanje

Mlada i mladoženja su po pravilu u centru pažnje svakog venčanja. Ipak, jedan ulični pas je dobio više pažnje od Tamiris i Daglasa na njihovom venčanju. On je nenadano upao na njihovo venčanje i toliko oduševio mladence svojom ljubavlju da su odlučili da ga usvoje. Tako je postao najlepši venčani poklon.

Pas upao na venčanje

Upoznajte Tamiris Muzini i Daglasa Vieira Roberta, ljupki par iz Brazila koji se nedavno venčao. Njihovo venčanje je bilo sve samo ne uobičajeno. Naime, neposredno pre dolaska mlade u crkvu, jedan ulični pas je legao ispred vrata crkve. Gosti su bili oduševljeni ovim psom ali nisu uspevali da ga sklone sa ulaza.

Pas upao na venčanje

Pročitajte i ovo: SVE ZA LJUBIMCA – Vode svoju ljubimicu na polja cveća jer se tu oseća OPUŠTENO!

Kada se pojavio automobil sa mladom, pas je odšetao do automobila i stao kraj vrata iz kojih je izašla Tamiris u venčanici. Dostojanstveno ju je otpratio do ulaza u crkvu i ponovo legao. Gosti i organizatorka venčanja su još nekoliko puta pokušali da sklone psa ali se on uvek vraćao na ulaz čekajući da se završi obred.

Pas upao na venčanje

U trenutku kada je tek venčani par istupio iz crkve, pas koji je dobio ime Braia Caramelo de Jesus je ustao i uspravio se kako bi pozdravio mladence. U tom trenutku, Tamiris više nije mogla da se uzdrži i rekla je svom mužu: „Hoću da ga usvojim. On je neverovatan.“ Tek oženjeni Daglas nije mogao da odoli želji svoje supruge i doneta je sudbonosna odluka za Braia.

Pročitajte i ovo: 10 GODINA odlazi u PLANINE posle svog POSLA i brine o desetinama NAPUŠTENIH PASA!

Pas upao na venčanje

Međutim, Braia je nestao u gužvi. Dva dana kasnije mladi bračni par je pokrenuo opsežnu potragu preko društvenih mreža ne bi li pronašli psa koji im je osvojio srca. Ubrzo se javio jedan korisnik društvenih mreća koji im je poslao sliku Braia pitajući da li traže baš tog psa.

Pas upao na venčanje

Par je bio oduševljen i zamolio je korisnika da zadrži psa dok oni ne stignu. Tako je i bilo, a Braia danas privremeno živi u kući nevestine majke očekujući povratak svoje nove porodice sa medenog meseca.

Izvor:  boredpanda. com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVE ZA LJUBIMCA – Vode svoju ljubimicu na polja cveća jer se tu oseća OPUŠTENO!
Sledeći tekstIMAO JE RUPU NA GLAVI! Spasen je, lečen i danas ima PRAVI DOM.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime