Naslovna VESTI PSI IŠČUPAO MU ZUBE! Ovo štene je dobilo novi dom!

IŠČUPAO MU ZUBE! Ovo štene je dobilo novi dom!

0
vlasnik iščupao zube štenetu

Dobra vest je najzad stigla posle užasavajućeg otkrića. Štene, kome je vlasnik iščupao sve zube, dobilo je novi dom u kome više neće biti mučeno i maltretirano.

vlasnik iščupao zube štenetu

Štene pitbula je dobilo ime Bezubi. Služba kontrole životinja je pronašla 9-mesečno štene kome je vlasnik povadio sve zube osim poslednjih kutnjaka. Pretpostavlja se da je to urađeno kako bi mališan korišćen kao mamac u treninzima pasa za borbu.

Pročitajte i ovo: ZANEMAREN, IZGLADNJIVAN, ŽIV ZAKOPAN! Devojka uhapšena zbog mučenja psa!

Naime, oni koji treniraju pse, često koriste nemoćne pse kako bi njihovi „puleni“ naučili kako da što surovije povrede buduće protivnike. Bezubi je bio pas koji je trebalo da bude ujedan, grižen i mučen bez prilike i mogućnosti da se brani.

vlasnik iščupao zube štenetu

Prihvatilište Royal Animal Refuge je preuzelo brigu o mališanu koji je bio u veoma lošem stanju. Bio je preplašen, nepoverljiv bez mogućnosti da normalno uzima hranu. A onda se otkrilo nešto još gore. Bezubi je oboleo od parvoviroze!

Pročitajte i ovo: ONI NE ZNAJU DA IZDAJU – Ulični psi čuvali telo umrlog beskućnika!

vlasnik iščupao zube štenetu

U prihvatilištu je Bezubi odmah postao miljenik svih zaposlenih. Potrešeni njegovom sudbinom, objavili su njegovu priču na društvenim mrežama. Veliki broj ljudi se odazvao pozivu za pomoć. „Zanemeli smo i oduševljeni količinom podrške koju smo dobili za našeg slatkog dečaka, Bezubica. Ne možemo dovoljno da vam zahvalimo na donacijama, lepim rečima i što ste nas podržali u naporima da ga spasemo. Zahvaljujući svojim pristalicama, on je postigao nemoguće i uskoro bi trebalo da bude otpušten“, objavili su u petak spasioci iz Džordžije.

vlasnik iščupao zube štenetu

Vrlo brzo posle toga, stigla je i najbolja vest. Bezubi je otišao u hraniteljski dom u kome ga vole i brinu o njemu. Sada ima priliku da živi onako kako treba da živi svaki pas. Da ne mude mučen, da bude voljen i da voli.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI NE ZNAJU DA IZDAJU – Ulični psi čuvali telo umrlog beskućnika!
Sledeći tekstZALJUBIĆETE SE! Bolesno jagnje ima specijalne prijatelje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime