Naslovna VESTI PSI Pitali ste nas šta je sa psom iz požara! Evo gde se...

Pitali ste nas šta je sa psom iz požara! Evo gde se ona nalazi!

0
iz požara petface

Pas iz požara – popularno nazvan – izazvao je veliku pažnju javnosti. Da podsetimo, 9. marta, na Novom Beogradu, u stanu Nate i njenog sina Miće Atanacković izbio je požar koji je nažalost odneo njihove živote!

Kako je za portal Petface tada ispričala jedna od komšinica, Jelena, ono što je za njima ostalo je ljubimac, pas rase šnaucer, koji ne prestaje da cvili!

Pročitajte još:
VETERINA BEOGRAD: Pas iz požara, Beatris, ponovo jede i pije!

U međuvremenu, brigu o psu je preuzela Veterina Beograd, a do kraja ostavinske rasprave se ne zna kome će pas pripasti. Tada će se konačno znati da li će Beatris, kao vlasnički pas, otići nekom od naslednika ili će iz Veterine moći da je udome.

iz požara petface

Pozvali smo gospođu Jasminu Maksimović iz Veterine Beograd, kako bismo proverili stanje naše junačke lepotice – Beatris!

Pročitajte još:
NAJNOVIJE INFORMACIJE: Preživeli pas iz požara smešten u Veterini Beograd – do daljnjeg!

– Beatris je dobro, još uvek je kod nas. U međuvremenu je urađena operacija koju je zahtevalo njeno zdravstveno stanje. Izvađen je kamen veličine jaja prepelice iz mokraćne bešike. Post operativni tok je prošao potpuno zadovoljavajuće. Sada je vesela i već je naviknuta na kolege sa kojima provodi vreme, rekla nam je Jasmina.

Kako i dalje ostavinksa rasprava niej završena, Beatris ostaje u Veterini, gde je očigledno miljenica kojj svi udovoljavaju 😉

Sve detalje o eventualnom udomljenju psa iz požara Veterina Beograd će objaviti u narednim danima, pa se nadamo da će ova lepotica vrlo brzo otići u dom kakva i zaslužuje – pun topline i ljubavi!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJ PAS: Udaljen kilometrima od vlasnice, osetio je njenu insulinsku krizu!
Sledeći tekstDva baseta su bila uz petomesečnu bebu u poslednjim danima njenog života!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime