Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJE INFORMACIJE: Preživeli pas iz požara se zove Laki i smešten je...

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Preživeli pas iz požara se zove Laki i smešten je u Veterini Beograd – do daljnjeg!

2
pas najnovija petface

Jučerašnja vest o nesrećno nastradaloj porodici Atanacković i jedinom preživelom – psu – odjeknula je Internetom. Našoj redakciji se javila komšinica Jelena, koja je jedina ispričala „pravu stranu priče“ – da pas nije agresivan, kako mnogi tvrde, da je uplašen, da je nedavno izgubio i svoju ženku,..

NOVI BEOGRAD: Majka i sin stradali u požaru, preživeo PAS, kome hitno treba dom!

Danas, u redakciju Petface-a neprekidno stižu poruke i pitanja u vezi sa psom i daljom strategijom u vezi sa njegovim udomljenjem, a nakon mnogo truda i strpljenja uspeli smo da stupimo u kontakt i sa nadležnima iz Veterine Boegrad!

– Informacija da je pas, koji je preživeo u požaru u kome su izgoreli majka i sin na Novom Beogradu, zbrinut od strane JKP Veterina Beograd, je TAČNA. Pas trenutno boravi u direkciji u našim kancelarijama i kod kolega u Klinici. Osim traume koju je doživeo, nije povređen u požaru i trenutno se nalazi pod opservacijom , tako da ce detalji njegovog zdravstvenog stanja biti saopšteni nakon 72 sata, naveli su iz Veterine Beograd.

preživeo PAS petface

Takođe, od veoma ljubazne gospođe Jasmine saznali smo da će pas u Veterini ostati do daljnjeg, jer je pas vlasnički i obaveza je da se ispoštuje zakonska procedura.

– Ako pas ne bude preuzet od strane zakonskih naslednika i ako dobijemo odobrenje za udomljavanje, objavićemo preko medija i pozvati sve zainteresovane da se prijave. Nakon toga će se izabrati najbolji uslovi za psa i udomiće se, izjavila je Jasmina za portal Petface.

Pročitajte još:
NISU OKLEVALI: Spasili psa iz požara, a onda postali najbolji prijatelji! (VIDEO)

U međuvremenu, u našu redakciju je stigla i poruka od devojke po imenu Ivana koja je glasila:

– Radila sam u prodavnici, koja se nalazi odmah ispred zgrade u kojoj su živeli. Pas se zove Laki. Ako ga neko usvoji, eto da ima tu informaciju. Inače, pas je dobar i prelep zaista, samo je nažalost bio zapušten.

Priču ćemo naravno pratiti do samog kraja, koji će nadamo se po ovog mališana biti pravi HAPPY END! Zhavljujemo se još jednom svim našim čitaocima koji strpljivo prate i čekaju nove informacije, ali i svima onima koji su poželeli da psa udome,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako stari bolesni pas postaje razigrano štene pri ponovnom susretu sa vlasnicom! (VIDEO)
Sledeći tekstPROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu pomoć!

2 KOMENTARA

  1. procedura. Taj pas je pod velikim stresom i treba mu ljubav sada! Molim vas obavestite nas o daljim koracima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime