Naslovna VESTI PSI ŠTENCI IZBAČENI KAO SMEĆE: Kroz prozor automobila izbacili 7 kučića u đubretarskoj...

ŠTENCI IZBAČENI KAO SMEĆE: Kroz prozor automobila izbacili 7 kučića u đubretarskoj kesi! (VIDEO)

0
izbaceni u smece petface

Sedam štenaca je sada na bezbednom, ali do skora to nije bilo tako. Oni su bili ostavljeni, samo za zaklon imajući jednu crnu đubretarksu kesu, da umru. Tako je delovalo, ali istina je bila mnogo gora.

Prema navodima Harris County Animal Shelter, inspektori koji istražuju slučajeve nasilja nad životinjama, iz okruga Harris u Teksasu primili su u četvrtak dobili poziv od zabrinutih građana, koji su videli kako neko baca vreću punu štenaca kroz prozor automobila.

Inspektori su otišli na mesto gde se incident dogodio i pronašao pocepanu kesu za smeće iz koje su izlazili gladni i iznemogli kučići. Odmah su podneli izveštaj o nasilju koje se dogodilo i traže više informacija od svih koji su bili svedoci i koji su uputili u njihovu organizaciju poziv.

PROČITAJTE I:

ZAJEČAR: Spasili ženku, staru 6 godina, koja je celi život provela vezana lancem za zid!

Štenci, njih sedmoro su dovedeni su sklonište organizacije Harris County Animal Shelter i odmah su počeli odvoditi pse veterinaru. Da bi se usvojili pre svega treba dobro da se pregledaju. Svi se nadamo da psi nemaju neku bolest i da su zdravi. Sigurno će biti i čipovani, strilisani i očišćeni od eventualnih unutrašnjih i spoljašnjih parazita.

Zaista neverovatna scena, ali samo opisana, nemamo snimak izvršenja. Dovoljno je dirljiv ovaj video (ispod) gde se vidi kako su pronađeni kučići:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.