Naslovna VESTI PSI IZBEGLA EUTANAZIJU a onda KIDNAPOVANA!

IZBEGLA EUTANAZIJU a onda KIDNAPOVANA!

0
Izbegla eutanaziju

Zaista, neke životne priče su neverovatne. Kuja Rouzi je za kratko vreme doživela dva stravične traume ali je srećom završila tamo gde je i trebalo – u sigurnosti pravog doma.

Izbegla eutanaziju

Hilari O`Keli već 13 godina volontira u jednom prihvatilištu u Feniksu u Arizoni. Ona prevozi pse iz azila do hraniteljskih porodica  ili novih domova. Za to vreme je prevezla više od stotinu pasa bez ijednog incidenta.

Pročitajte i ovo: I ONI IMAJU PRAVO NA ŽIVOT – Mešanci traže pravi dom.

Ali, 21. avgusta doživela je šok. Ona je tog dana preuzela Rouzi iz jednog Kalifornijskog azila kako bi je prevezla do hraniteljski dom u gradu Tuson. Posle stotinak kilometara na kratko se zaustavila i ostavila automobil bez nadzora. Kada se vratila do automobila, shvatila je da je neko ukrao automobil.

Izbegla eutanaziju

Hilari je odmah alarmirala policiju i pokrenuta je istraga i potera za kradljivcem. Mnogi građani su se priključili u potragu za automobilom i psom. Vreme je prolazilo a zabrinutost je rasla.

Pročitajte i ovo: HEROJI SU POBEDILI – Spasli psa iz smrtonosnog katrana

Pas je posle nekoliko sati pronađen 20-tak kilometara daleko od Feniksa. Bio je vezan ispred jedne prodavnice. Rouzi je uskor nastavila put i posle nekoliko sati je stigla u hraniteljski dom. Ona je u poslednjem trenutku izbegla eutanaziju jer se nalazila u azilu koji je zbog prenaseljenosti prisiljen da svakog meseca eutanazira 5 pasa. Rouzi se našla na spisku nesrećnih pasa. Srećom, U Arizoni su joj pronašli hraniteljski dom pa je ona preuzeta kako ne bi bila ubijena.

Policija nastavlja istragu i potragu za nestalim automobilom.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstI ONI IMAJU PRAVO NA ŽIVOT – Mešanci traže pravi dom.
Sledeći tekstANONIMNI SPASILAC! Poklonio 70.000 evra azilu i tako spasao 300 životinja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime