Naslovna VESTI PSI TROVAČI NE MIRUJU! – Jedan pas uginuo, drugi jedva preživeo.

TROVAČI NE MIRUJU! – Jedan pas uginuo, drugi jedva preživeo.

0
Trovanje na Banjici

Problem trovanja uličnih pasa se ne rešava. Čini se da čak niko od nadležnih više ni ne reaguje na brojne objave i molbe da se ovakva surovost svakodnevno dešava. Trovači ne miruju a niko nema nameru da ih zaustavi, otkrije i propisano kazni.

Trovanje na Banjici

Nevena Živković nam je poslala obaveštenje o još jednom trovanju sa tragičnim posledicama. Na Banjici, u Plitvičkoj ulici neko je bacio otrov kako bi na svoj način rešio problem uličnih pasa pa čak i onih koji imaju vlasnika. Na ovu osobu ne treba trošiti previše reči. O njoj najbolje govori podatak da je otrov postavio kraj kontejnera za smeće znajući da tu dolaze psi bez doma koji traže hranu kako bi preživeli.

Pročitajte i ovo: EVO DOKAZA DA MOŽE! – Hotel u Srbiji koji prima ljubimce!

Ovog puta stradao je pas koji pripada Neveni. Drugi pas koji je nesmotreno pojeo mamac jedva se izvukao i preživeo. Neveni i njenom ocu nije preostali ništa drugo do da bar pristojno sahrane svog ljubimca koji je postao još jedna nebrojena žrtva onih koji mrze i ubijaju.

Trovanje na Banjici

Otrovi koji koriste ubice ne biraju. Ne prave razliku među životinjama. Ne prave razliku ni kada su deca u pitanju. Ove osobe predstavljaju opasnost za sve. Kada će nadležni to da shvate i počnu da rade svoj posao?

Izvor:  Nevena Živković

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEVO DOKAZA DA MOŽE! – Hotel u Srbiji koji prima ljubimce!
Sledeći tekstHEROJ U NESREĆI! – Pronašao čoveka satima zaglavljenog u stenama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime