Naslovna VESTI PSI IZBEGLA ZASLUŽENU KAZNU! Žena koja je zakopala živo štene neće ići u...

IZBEGLA ZASLUŽENU KAZNU! Žena koja je zakopala živo štene neće ići u zatvor.

0
Preblaga kazna

Žena iz Leilanda u Prestonu izvukla se sa veoma blagom kaznom uprkos zločinu koji je počinila i koji je u potpunosti dokazan. Sudske vlasti su pokazale milost osobi koja za nesrećno štene nije imala ni malo osećanja i samilosti.

zakopala živog psa

Drugačije se teško može opisati osećanje koje je preplavilo svakoga ko je pročitao vest da Inga Ozola osuđena na samo 18 meseci zatvora uslovno, pošto je utvrđeno da je pre gotovo tri godine zakopala živo, povređeno štene u šumi. Maleni pomeranac je sasvim slučajno pronađen tokom šetnje dvoje ljudi sa svojim psom a veterinarski izveštaj koji je napravljen za potrebe suda je bio zastrašujuć.

Pročitajte i ovo: MONSTRUOZNA BRUKA – Srbi uhapšeni jer su ukrali dva kengura iz zoo vrta i ispekli ih na ražnju!

O ovom slučaju smo već pisali. Potraga za počiniocem je dugo trajala i samo zahvaljujući gotovo slučajnom izveštaju druge veterinarske klinike, istražitelji su došli do surove vlasnice. Inga je nekoliko meseci čekala suđenje kako bi se prikupili dodatni dokazi jer nije priznavala da je Spensera mučila i živog zakopala.

zakopala živog psa

Pročitajte i ovo: SEĆANJE NA LARU – Nije preživela vatromet.

Iako su snimci nadzornih kamera pokazali Inge kako sa rancem odlazi u pravcu mesta gde je zakopano štene, a nedugo potom se vraća, sud je bio više nego blag. Osuđena je na dve kazne od 18 i 6 nedelja zatvora i to uslovno. Pored toga, zabranjeno joj je držanje životinja ali i to samo na 18 meseci. Mora da plati troškove od 2.000 funti i to je sve.

zakopala živog psa

Ova žena koja se nelegalno bavila uzgojem pasa po odsluženju simbolične kazne moći će ponovo da se bavi ovim poslom i da bude u prilici da muči pse. Pa, gde je tu PRAVDA?

Izvor:  dogstodaymagazine.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSEĆANJE NA LARU – Nije preživela vatromet.
Sledeći tekstNEVIDLJIVA! Ovo belo štene su svi ignorisali.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime