Naslovna VESTI PSI ŽENA MONSTRUM: Polomila mu noge i živog sahranila malenog pomeranca!

ŽENA MONSTRUM: Polomila mu noge i živog sahranila malenog pomeranca!

0
žena monstrum

Spenser, štene pomeranca stara svega 9 nedelja doživela je neviđeno mučenje i sasvim slučajno spašena. Slučaj je otkriven kada su psi koji su bili u šetnji nanjušili svežu humku na jednom polju u Lejlendu u Engleskoj.

žena monstrum

Kada su vlasnici prišli da provere zbog čega su njihovi ljubimci bili toliko uznemireni šokirani su videli njuškicu koja viri iz zemlje. Kada su otkopali nesrećno štene i odneli ga kod veterinara počela je da se otkriva stravična priča.

Pročitajte i ovo: POTRESNO I STRAŠNO: Žrtve i spasioci životinja u velikim požarima u bratskoj Grčkoj. Evo kako možemo da pomognemo.

Ženkici su bile polomljene prednja i zadnja noga i nije mogla da se kreće. Naravno, Spenser je bila u ogromnom šoku. Iako je učinjeno sve da se Spenser oporavi, veterinari su morali da je eutanaziraju. RSPCA je započela istragu i pošto je očitan mikročip privedena je vlasnica Inga Ozola.

žena monstrum

Na suđenju, ova žena monstrum je poricala da je zajedno sa svojom partnerkom Arunas Venslovas nanela nepotrebnu patnju tako što je sahranila Spenser dok je još bila živa. Na suđenju je prikazan i snimak nadzornih kamera na kome se vidi Ozola koja izlazi iz kuće sa ruksakom a vraća se samo nekoliko sati kasnije pre otkrivanja zakopane Spenser.

Pročitajte i ovo: VARVARSKI PRETUKAO I UBIO PSA: Uhapšen muškarac koji je udarcima na 25 mesta polomio rebra svom psu

žena monstrum

Takođe, tvrdile su da su psa poklonile nepoznatom Litvancu koji im je obećao da će štene odneti u Litvaniju i obezbediti mu operaciju i lečenje. Naime, ove dve žene nisu mogle da dobiju kredit od 2.000 funti za operaciju i lečenje Spenser pa su se navodno odlučile za ovakav potez. Suđenje je odloženo za septembar kako bi se pribavilo još dokaza.

Izvor:  ukanimalcrueltyfiles.org

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVARVARSKI PRETUKAO I UBIO PSA: Uhapšen muškarac koji je udarcima na 25 mesta polomio rebra svom psu
Sledeći tekstDA NE POVERUJEŠ: U Beogradu jedan dečak surovo ubija životinje – nadležni ćute!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime