Naslovna VESTI MAČKE SUDBINA MU NIJE BILA NAKLONJENA – Maleno mače nije imalo sreće ali...

SUDBINA MU NIJE BILA NAKLONJENA – Maleno mače nije imalo sreće ali se i dalje hrabro bori!

0
Mače Stiki

Stiki je od rođenja imao mnogo zdravstvenih problema, ali zahvaljujući ljubavi jedne žene, on ima snagu da se bori i ide napred, dok uživa u životu. Ovo je priča o crnom mačetu kome sudbina nije bila naklonjena.

Stiki je bolestan

Stiki je maleno crno mače koje je stiglo u sklonište za životinje u Majamiju (SAD) kada je imao samo nekoliko nedelja. Bio je vrlo mršav i već je imao nekoliko zdravstvenih problema, poput šuge. Osim toga, verovatno je patio od nelečene infekcije oka, zbog koje je oslepeo. I kao da to nije bilo dovoljno, slomio je nogu!

Pročitajte i ovo: OVO JE NAJMANJE BIĆE KOJE SAM VIDEO! – Kuvar spasao život napuštenom mačetu.

Srećom, Stiki je smešten u brižnu hraniteljsku porodicu. Iako je imala mnogo iskustva u nezi bolesnih i slbašnih mačića, za Abigejl je ovaj mali mačak predstavljao najveći izazov. Bio je vrlo slabašan, ali njegova dobrodušnost i nežnost su bili neodoljivi.

Slepo mače Stiki

Prvo, njegova slomljena noga nije mogla biti izlečena. Kada je Stiki bio dovoljno velik da se operiše, noga je amputirana. Mačak se činio sve boljim i boljim, pod budnim okom svoje hraniteljice.

Pročitajte i ovo: LEKCIJA IZ LJUBAVI – Zašto su životinje toliko bolje od ljudi?

Nažalost, njegovi zdravstveni problemi nisu bili rešeni. Iznenada je počeo da ima napade. Abigail je pomislila da ga mora uspavati, ali se Stiki pokazao hrabrim i odlučnim da preživi. Da bi mu pružila najbolju moguću njegu, Abigail je odlučila da ga usvoji. Želela je da učini sve što je u njenim moćima da poboljša Stikjevo zdravlje.

Stiki kod veterinara

“Veterinari su primetili da se nešto događa sa njegovom jetrom i da bi suplementi za jetru bili korisni. Nadam se da će to pomoći da se okončaju njegovi napadi”, napisala je Abigail na Instagramu.

Stiki se i dalje bori

Nadamo da će ovo napokon Stikijeve zdravstvene probleme. Jedno je sigurno, a to je da ima potrebnu podršku porodice u kojoj se nalazi. Stiki je pronašao porodicu koja mu je pružila ne samo ljubav, nego i najbolju moguću negu.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV JE PROMENILA NJEN ŽIVOT – Mali pas je mogao samo da puzi!
Sledeći tekstKRALJICA SATIVA – Nekada zlostavljana od strane dilera droge, danas otkriva narkotike

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime