Naslovna VESTI PSI SUROVA PROŠLOST MALOG TAFIJA: Vlasnik ga ubacio u vrelu vodu, jer mu...

SUROVA PROŠLOST MALOG TAFIJA: Vlasnik ga ubacio u vrelu vodu, jer mu je Tafi izgrickao mobilni!

0
izgrickao mobilni petface

izgrickao mobilni: Ubacio ga je u vrelu vodu, a zatim ga izbacio kroz prozor sa četvrtog sprata. Samo zbog jednog svakodnevnog nestašluka kućnih ljubimaca.

Naime, šestomesečni Tafi imao je, možemo reći, jendu od najsurovijih prošlosti. Njega je živog, vlasnik ubacio u vrelu vodu, a zatim i izbacio sa balkona i to sve zbog činjenice da je Tafi izgrickao mobilni telefon svom vlasniku.

izgrickao mobilni petface

Na ulici je doslovno sprženog Tafija ugledala dizajnerka Jan Jingjing (30) i to kako bespomoćno leži jedva dajući znake života! Urgentno ga je odnela u naručju kod veterinara, a tamo ga Emili Drajton doslovno vratila u život!

Pročitajte još:

HRVATSKA: 12 godina Benito je bio vezan za drvo! Sada je spasen i traži dom!

– Iako se kao veterinar susrećem sa mnogim životinjama prema kojima su vlasnici bili okrutni, nikad se nisam navikla na to. Ali kada sam videla Tafija, bila sam šokirana i zgrožena. Nisam mogla da zaustavim suze. Nikad nisam videla životinju u tolikim bolovima, kaže Emili.

izgrickao mobilni petface

U nesnosnim bolovima Tafi je preživljavao više od dve nedelje. Njegov oporavak je bio dug, spor, ali Tafi se nije predao! Trebalo mu je presađivanje kože, a bilo je nezgodno podići ga na operacioni sto.

Međutim, zahvaljujući veterinarki Emili i njenom timu, njegovo stanje se kroz nekoliko meseci popravljalo, a danas je Tafi skoro potpuno zdrav pas.

izgrickao mobilni petface

– Uživa u životu više od svih drugih životinja koje sam videla. Ništa ne može da ga zaustavi. Malo je reći da je on žestok borac, rekla je Emili.

Pročitajte još:

SUBOTICA: Spašen ulični pas koji je pogođen sa tri hica iz puške!

Kako je tekao njegov oporavak pogledajte u FOTO GALERIJI i unapred upozoravamo da su neke fotografije uznemirujuće:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.