Naslovna VESTI MAČKE LJUBAV U 28 SEKUNDI: Susret izgubljene mačke i porodice migranata rasplakao svet!

LJUBAV U 28 SEKUNDI: Susret izgubljene mačke i porodice migranata rasplakao svet!

0
izgubljene mačke petface

izgubljene mačke: U najvećoj do sada migrantskoj krizi, svoje bolje sutra potražile su porodice iz Iraka, Sirije, Avganistana,.. Prelaze hiljade i hiljade kilometara često bosi, sa vrlo malo ličnih stvari i sa ogromnom željom da žive bolji život, porodice se neretko nisu odricale ni svojih kućnih ljubimaca.

Upravo jedna takva priča, stiže nam iz porodice iz Iraka, koja je iz Mosula stigla do grčkog ostrva Lezbos. Prelazeći hiljad ekilemtara u gumenom čamcu, porodica je želela da u svoj novi život povede i vernog ljubimca – mačku Kunkuš! Ona je ležala u torbi koju su nosili sa sobom, ali samo jedan veliki talas i nemirno more dovelo je do toga da mačka u talasima bude izgubljena!

izgubljene mačke petface

Nakon što su skoro ceo dan proveli tražeći Kunkuša, porodica je u neverici ipak morala da napusti Grčku i oprosti se od svoje izgubljene mačke!

Pročitajte još:

FOTOGRAFIJA KOJA JE SLOMILA SRCA: Migranti iz Sirije sa psom stigli u Srbiju! (FOTO)

Na drugoj strani priče, ali i ostrva, Kunkuša pronalazi lokalni ribar i svog novog ljubimca naziva Dias!

izgubljene mačke petface

Porodica iz Iraka stiže na svoje odredište, u Norvešku – bez svog vernog ljubimca. Međutim, ne predaje se već postavlja oglas o tome da traže svog najboljeg druga!

Čudo sudbine! Tako bismo mogli nazvati ono što se potom desilo! Naime, jedna volonterka iz Amerike, Ešli, ugledala je oglas o nestalom ljubimcu i rešila da sa svojim drugaricama – Ejmi i Mišel – uradi skoro nemoguće: vrati macu vlasnicima!

Pročitajte još:

Mladi Sirijac Aslan i njegova kujica Rose stigli u Salzburg!

– Na Dan zaljubljenih vam donosimo lepu vest. Diasova porodica je locirana u Norveškoj, dobili smo potvrdu u vidu zajedničkih fotografija, kao i njegovu istoriju veterinarskih pregleda. Pravo ime mu je Kunkuš i mačka dobro reaguje na to ime. Trenutno koordinišemo akciju da ga vratimo njima i tražimo volontera koji bi otišao u Norvešku i vratio ga, napisali su na stranici „Reunite Dias“.

izgubljene mačke petface

Ova vest je oduševila i rastužila sve ljubitelje životnja i ljude dobre volje, koji su odmah organizovali akciju prikupljanja novca! Vrlo brzo su sakupili 600 evra i poslali volontera i mačka u Norvešku, gde se konačno sreo sa svojim vlasnicima.

Susret izgubljene mačke i porodice traje tačno 28 sekundi, ali verujte nam – i više nego dovoljnih da se rasplačete!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBOSNA: Amri komunalni policajci ušli u dvorište, uzeli dva ljubimca, odveli ih i… UBILI!
Sledeći tekstMUŠKARCI: Kada devojke imaju „bad hair day“ – ćutite i vozite! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime