Naslovna VESTI PSI PAMETNICA: Tibeta, izgubljeni pas, prepoznao vlasnike na TV-u!

PAMETNICA: Tibeta, izgubljeni pas, prepoznao vlasnike na TV-u!

0
izgubljeni pas petface

Sigurni smo, da svaki vlasnik ima samo jednu želju – da mu se izgubljeni pas (ukoliko dođe do ove nemile situacije) vrati. U tim trenucima, vlasnici rade sve – lepe plakate, objavljuju oglase, molbe, apele, koriste društvene mreže, televizijske emisije,…Ali ono, na šta ne računaju, jeste da će im se njihov, izgubljeni pas, SAM VRATITI! 🙂

Naime, neverovatna priča nas vodi do Kanzas Sitija i porodice Šefer – Keli i Alfreda.

izgubljeni pas petface

Alfred, koji inače boluje od Alchajmerove bolesti, sa svojim bišonom, Tibetom, nestao je 2. septembra. Njegova supruga Keli je odmah krenula u potragu za njima, a ubrzo i nedaleko od kuće pronašla je Alfreda. Međutim, ono što ih je oboje uznemirilo je činjenica da Tibete nema. Potraga je krenula istog trenutka.

U međuvremenu, jedna žena je pronašla uplašenog psića na ulici i odvela ga svojoj kući. Trenutak kada je uključila TV je postao svetska senzacija.

Tada je, naime, Tibeta na malim ekranima ugledala svoje vlasnike koji su gostovali u jednoj emisiji i voditeljki tužno objašnjavali kako danima traže svog izgubljenog najboljeg prijatelja. U tom trenutku, Tibeta se uzbudila, počela da laje ispred TV-a, pokušavajući da stavi do znanja svojoj „novoj vlasnici“ da ona i te kako poznaje te ljude.

izgubljeni pas petface

Žena je odmah posumnjala da nešto nije u redu i pozvala je televizijsku kuću, iz koje je emitovana emisija.

Priča sa „happy end“- om je završena tako što je Tibeta vraćena vlasnicima, a koji su zaista bili TI ljudi u TOJ emisiji 🙂

NEVEROVATNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAVET DANA: Naučite svoju macu dobrim manirima!
Sledeći tekstNOVI SAD: Devojčice se igrale gušenja maca u kesi! Macama HITNO potreban dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime