Naslovna VESTI PSI LJUBAV JAČA OD SVEGA! Jakša je nakon strašne nesreće pronašao SAVRŠENI DOM!...

LJUBAV JAČA OD SVEGA! Jakša je nakon strašne nesreće pronašao SAVRŠENI DOM! (FOTO)

0

Priča o psu Jakši koji je pronađen u Ovči sa odsečenim nogicama i kojem su davali 70 posto šanse da preživi poznata vam je još iz marta meseca.

Pas je bio u veoma teškom stanju, imao je krpelje u ušima, bio je dehidriran i osećao se loše. Na osnovu pregleda zuba ustanovljeno je da pas ima manje od dve godine života, a kada su mu pregledane zadnje nogice i rep, ustanovljeno je da su kosti smrskane, tako da je teško utvrditi šta se zapravo dogodilo sa psom.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

Jakša je nažalost ostao bez zadnjih nogica, ali to ga nije sprečilo da i dalje bude aktivan. Uz sve terapije, kao i profesionalna kolica napravljena specijalno za njega, za koja je sakupljan novac, Jakša se ne razlikuje od ostalih drugara!

Jakšina terapija?Mačji pukelj, slabo drzo in pa premalo mišične mase v hrbtu, smo danes začeli reševati. Prvi koraki…

Gepostet von Blanka Kapus Passecker am Montag, 31. August 2020

Uživao je ovaj preslatki jazavičar i sa ljudima koji su mu pružili privremeno utočište. Bio je plan da ostane kod njih dok mu se ne pronađe odgovarajuća porodica.

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

Blanka Kapus Passecker je žena koja je o njemu brinula na najbolji mogući način. Vodila ga je na terapije, čuvala, mazila, pazila… Nijednog trenutka ga nije odvajala od svojih pasa, iako se pribojavala dana kada će divni Jakša otići kod svoje nove porodice.

Blanka nam je još tokom prošlog intervjua rekla iskreno da razmišlja o tome da ga oni usvoje…  Čak je rekla i da je Jakša, kroz svoje ponašanje otvoreno pokazivao da ŽELI DA OSTANE TU!

Tako je i bilo! Blanka, kao i njena porodica, odlučili su da ga UDOME! Da nastave da nesebično brinu o njemu, kao i o svojim ostalim psima, koji su članovi njihove porodice!

Blanka nas je jednog jutra oduševila vestima kada nam je javila da su ga udomili i da on ZAUVEK OSTAJE U NJIHOVOJ PORODICI! 

Voleli bismo kada bismo češće dobijali ovako lepe i ohrabrujuće vesti! Još uvek ima ljudi iskrenog i čistog srca, koji sve daju za ove malene i divne duše! Blanka je jedna od njih! Jakši, Blanki i celoj njihovoj porodici šaljemo veliiiiki zagrljaj, čak do Beča!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVATRENA STIHIJA JE UNIŠTILA UTOČIŠTE ZA KONJE: Svi se pitaju KAKO su preživeli?!
Sledeći tekstOZI JE STALNO BIO TUŽAN I NESREĆAN: A onda su se pojavile ove pufnice… (FOTO/VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime